Gazelllll Merhaba arkadaşlar 38 haftada olup bebeğinizin kilosu nedir acaba, bizim 3 kilo sizce nasıl
Aysima25 Gazelllll 3 gün önce doktora gittim 35+3 de 2800 gr idi ama önden gidiyor dedi bence senin normal , Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
Aysunduruu Gazelllll ideal yeterli canım benimde öyle artık doğusunda öyle kilo alsın diyorum ama yok gelmiyor kanala gireli baya oldu ama yok düzensiz sancılar var bende de
Begum_HtcO Gazelllll ben şu an 37 oldum . Geçen hafta gittiğimde kilosu 3.300 gr dı çok iriymiş 38+3 te alacakmış doktor
Gazelllll Semakacan genelde doktorun söylediği kilo 3 ise diyelim doğduktan sonra daha az olabiliyormuş . Sizin doktorun söylediği ile aynı mı yoksa değişiklik oldu mu
Semakacan Gazelllll evet yarım kilo fazla veya eksikte olabilir benim son kontrolde 2800dü doğduğunda 3200 dü ama 2-3 hafta var arada
Begum_HtcO Gazelllll etmedim yani şöyle zararlı şeyler yemem zaten öyle dikkat ettim de , biraz kendi iştahım bayağı arttı ondan olabilir genetik de olabilir babası iri kıyım biraz 😀