Gnskz Haftamız 🥰 ama hiç bir sey hissetmiyorum sadece gaz sancısı ara sıra da vajınal bir agrı korkuyorum bazen ama inşallah bir sıkıntı çıkmaz sabırsızlanıyorum hissetmek için
Nazlican1994 Gnskz Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin 😍 ilk gebelik ise 20 21′ den sonra hissetmeye başlamıştım ben az kaldı hissetmene yani ♥️
Zeynep9120 Gnskz 18+3 bende cok hissetmiyordum bigün hissetsem 3 gün hissetmiyordum ama 18.haftadan snra hızlandı cnm bu sabah 7 de uyandırdı beni resmen kızçem🥰💗 21.haftaya kadar hissetmemek normalmiş
Buketkucuk Gnskz Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin, kıymetini bil bence gayet keyifli bir gebelik geçiriyorsun ❤️
Gnskz Nazlican1994 amin canım teşekkürler 😍😊 inşallah artık sabırsızlıkla beklıyorum ılk oldugu ıcın heycan fazlasıyla var
zuhal2012 Zeynep9120 bende 18+3 üm hemde ikiz ama öyle belırgın birşey yok içeride iğne batması gibi arada o kadar
Tugba_D Zeynep9120 bende çok erken hissettim sabahları sanki durmak bilmiyor gibi bende 7 gibi uyandım tek benmiyim diye düşünürken sizde varmışsınız gördüm :)
Tutisy Zeynep9120 benimde öyle oluyor sanki balık dokunup kaçıyor gibi ben 17 . hafta bitmesine yakın hissettim bu şekilde şuan 19+1