Huccet_5534 Ebru1654 banada çıkmış asi ben düşünüyorum randevuyu aldim ama once tetanoz asim var onu olurken corona asisinida sorucam kac haftalıkken yapılıyo yan etkileri neler gibi
Seferyehatun Shyla_ktlu aynen bende düşünmüyorum, daha ne yan etkisi belli, ne bir şey olursa hesap sorma hakkin var. Hiç guvenli gelmiyor bana
Eylul21 Huccet_5534 merhaba bugun doktor kontrolum vardi.Doktoruma covid aşımin ciktigini ama ayni zaman da onumuzde ki hafta tetanoz aşimin oldugunu soyledim.İki aşı aradinda 2 hafta olsun mutlaka dedi.
Basceldan Seferyehatun guvenli demeyelimde yan etkileri zaten googlede yaziyor ve cogu insan bunu yasiyor iki kere corona gecirmis biri olarak uc gun once esim asi olduuu ates 40 oksuruk ve halsizlik mide bulantisi yasadi babam oldu asi onda cok sukur hic bir belirti yoktu tamamen size kalmis bir karar gecms olsn
Ebru1654 Kızlar ben galiba Doğumu bekliycem tek olsaydım gözüm kapalı olurdum aşı fakat bi can taşıyoruz adam akıllı biri çıkıp hamileler hakkında bi açıklama yapmadan olamıycam.