Rabiiakaradas Merhaba anneler. Gittiğiniz memnun kaldıgınız doktor hastane var mi birde ücretler 🥳 yarın anadolu hastanesi derya aksuya gideceğim cok söylendi inşallah güzel sonuç alırız🌸
Momgulizar Rabiiakaradas merhaba mine Yılmaz’a gidiyorum çok memnunum çok rahatlatıcı bir doktor yaklaşımı her şeyi Lara teracitty arkasin da kliniği var 300₺
Yasemin0728 Rabiiakaradas Antalya Medstar Topçular hastanesinde nilsem Eraslan var ben ona gidiyorum çok anlayışlı ilgili güler yüzlü çok memnunum. Sigortan varsa 185 TL yoksa 300 tl
Uykucu2307 Yasemin0728 bende oraya gidiyorum. Nilsem hanım çok iyi ilgili birisi. Her an iletişim ve soru sorma şansım var istediğim gibi. Sizin kaç haftalık acaba
MMECCELIK Bende unal yirmibese gidiyorum klinigi var kircamide sakin iyi bi doktor herseyi detayli anlatiyo 300tl
haledirlik ulku0707 Ali Fuat bey çok yoğun 🥺 istediğiniz zaman direk doktorunuza ulaşabiliyor musunuz?
Ebru-Ebru Doç dr Ayla Üçkuyu’ya gidiyorum. Çok çok memnunum. Kendi Kliniği var. Çok bilgili bir hekim
gulsen_0758 Ofm Şeniz hanıma gidiyorum ilk doğumumu da onda yaptım çok memnunum ikinciye tekrar başladım muayene 150 TL
Kizannesii07000 Yamacdoruk merhaba bende oraya gidiyorum normal doğum 3 bin epiduralli normal doğum olursa 3.500 sezeryanda 3.500 gecen hafta sormuştum
Ecemyldrm Bende medstar topçularda Müjde şekeroğluna gidiyorum muayenesi 185 tl doğum 3700+Covid testi
Ozgeozdemir07 Rabiiakaradas Rabiiakaradas Akdeniz şifa hastanesi Kerim Emrah Yavuz çok memnunum 115₺ muayene ücreti 3000₺ doğum ücreti
Seminn Ozgeozdemir07 benim doktorumda Akdeniz şifaya geçiyor nasıl bir hastane acaba hiç gitmedim😊birde doğumu 3250 diye öğrendim ben