Gamisu Merhaba sağ göğsümün altında ağrı var bir haftadır geçmedi yaşayan var mı yada nedeni nedir bilen
kaderelmci Gamisu benimde sağ göğüsümün altı öyle ama neden olduğu hakkında bilgim yok 2 haftaya randevum var unutmazsam soracağım doktora 😊
Hacerdnc Gamisu aynı agri bende de var saglik ocağında ki doktora söyledim normal dedi. Simdi de geçti o ağrı. Ama arada sırada geliyor en az 3 gün sürüyor.
Gamisu belisslinaa yeni oldu o ağrı bilemedim safra keseside varmış sanırım bebeğe zarar verirmi anlayamadim
Gamisu kaderelmci bazen geçiyor gibi oluyor sonra yine başlıyor doktor kontrolünde doktorum bakicakti ama konu karıştı unuttuk safra kesesi böbrek olduğunu söylemişti 1 haftadır ağrım var sızılı sekilde
Hacerdnc Gamisu evet banada oyle geldi. Ama doktor normal dedi. Mesela geçen hafta vardi o ağrı simdi yok. Belki de karın büyümesinden olabilir
Eyceniz Gamisu benimde aynı ağrıdan oluyor özellikle yemek yedikten sonra ve çok ayakta kalınca. Doktora gittim safra kesesinde küçük bir taş cıktı