fethiyeli48-48 momsboys bana kürtaj olurken açılmam olsun diye alttan fitil vermişlerdi iki tane hissettiğim orada fazlaca sıcaklık hissi ve yanma
Duygus97 momsboys benim henüz çok açıklık yok parmak ucu açıklığım var ama hissetmedim. Vajinal batma olursa açıklık ilerler diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum benim bu ara çok batıyor yarın doktora gitcem sorcam bakalım
Dilekcnkn momsboys Ben ikinci doğumumda öyle bir günüm geçmişti gittim acile ama sıfır ağrı falan 4 cm açılma varmış hiç birşey hissetmedim ondan iki hafta önce falan afedersin birliktelik olduğunda eşim dedi genişlemiş diye yarıda bıraktık utanarak diyorum ama sorduğunuz için dedim 🤦♀️🤦♀️
Emsare Hayır asla 🤣 hissedilse bir sürü orada burada doğuran oluyor onlar hisseder. 4cm açıklıkla gittim ben de doktora sancım yok suni sancı ile doğum başlayacak diye 😅
momsboys Emsare benim ilk dogumda adet sancısı gibi sancım vardı sürekli gidip gelen hastaneye gittim 4 cm açılma dediler dedim acaba o sancımı açılma yapan bunda bugun oldum 0 cm 38+2 yim😏
Ayseucn Duygus97 aaa bende 37+1 im hiç olmazdı bir iki gündür ani bi batma hissi geliyor inşallah benimde ufaktan başlamıştır bir şeyler🙈
Dilekcnkn momsboys Valla bilmiyorum yani yarıda bıraktı birşey anlamadım dedi bende şaşırdım 🤷♀️🤷♀️🤦♀️
Kizanesi momsboys akintilar nasıl artıyor benim dünden beri akintim geliyor akiskan renksiz bide dün avuç içini doldurmaz iç çamaşır islanmisti kurumuş kan parçası vardi ama çokta küçüktü ara sıra bel Kasık ağrılarım var ve hep idrarim varmış gibi hissediyorum nedir sizce yaa 38+1im
Tugcegkn Ben az önce geldim hastaneden 1 parmak açıklık var dedi. 1 parmak 1,5 cm e tekabül ediyormuş. Ben hiç hissetmedim 38+1 deyim
Halimeege momsboys hissedilmez canım hissetsen bide onun açısından duramayiz Allah’ım ne güzel yaratmış. Çok şükür
Duygus97 Ayseucn inşallah başlamıştır eğer doğruysa. Benim 33 haftada vardı o açılma simdiye ne oldu Allah bilir 😐 36+0 ım inşallah bir iki hafta sonra devam eder 🤷♀️