3_Prenseslerim Kızlar bişi sorcam ya hamilelikte kefiri fazla içmenin bı zararı varmı acaba 😔 ben içtikçe mide yanması ve gaz sorunum ortadan kalktı (sade kefir ) ama çok fazla içmeye başladım günlük 1 litrelik şişeyi içip bitiriyorum ya
Seranad 3_Prenseslerim doktoruna sor istersen benimki başta önermedi mesela düşük tehlikem vardı. Şimdi erken doğum riskim var hiç içmedim. Ama genelde faydalı diyolar hamilelikte bir sıkıntı yoksa eğer
2bebek3gebelik Google amcadan bakabilirsiniz ben fazlasının daha doğrusu 1 bardaktan fazlasının iyi olmadığını okumuştum bir yerde çok emin değilim ama araştırsan iyi olur gibi
3_Prenseslerim 2bebek3gebelik baktım zaten canım da 1 bardak veya 2 bardak diyo bende acaba burda fazlası ile içen varmı diye merak ettim
Seranad zuhal2012 normalde 1 bardak öneriyorlarmış günde ama kanamam vardı benim bağırsak hareketlerinden belkide hani çalıştıyor ya tuvalete gitme konusunda olabilir hep yatıcaksın demişti çünkü
ozge_sblr 3_Prenseslerim canım benim eşimde çok içer kefir ben pek sevmem ama bebeğe faydalıysa içeyim dedim baktım netten hamileler için önerilmiyor yazıyordu. Sen bir de baya fazla içiyormuşsun. Bence iyice araştır doktoruna sor öyle içmeye devam et Allah korusun zararı dokunmasın 🌸
3_Prenseslerim ozge_sblr e et aslında faydaları çok ama fazlası da çok zararlı mı bilemedim onu icmeyince midem ağzıma geliyo ya o kadar ki yanıyor