Meryemce92 Dilek2356 Çok geçmiş olsun. Ben hiç birşey yemiyor değilm aslında. Güzel yiyorum ama kahvaltı öncesi ve yatmaya yakın bulantılar oluyor. Dün gece beni mahfetti. Eğer ilerlerse ilac alırım zaten dayanamam 😔😂
Papatya5688 Meryemce92 muz ve badem mide bulantısı na iyi gelir gazinda varda kuru kayisi ye 5 6 tane 🌸
Meryemce92 Papatya5688 Teşekkür ederim. Kayısı bol hiç düşünmedim gaza iyi geleceğini. Malatyalıyım 😂
Ozge2805 Meryemce92 canım doktorundan ilaç iste ben prilamla kendime gelmiş gibi oldum 18 haftaya kadar kustum hergün her öğün şuan 21+1 günlüğüz daha inan yeni kendime geldim çok zor cidden Allah yardımcın olsun
Meryemce92 Ozge2805 Aynen zormuş valla ne yesem midem bulanıyor 😔 kokulara karşı aşırı hassasiyetim var bide. Teşekkür ederim.
SuYesili28 Meryemce92 ben içine limon bal koyuyorum iyi oluyor tadı bende mide bulantısı ve baş ağrımı hemen kesiyor ☺️
Sysesra Meryemce92 bana prilam Dr ilaç iyi gelmişti gece yatarken 2tane içip yatıyordum birazda uyku yapıyo bı sure geciriyo bulantıyı. 9.haftada 20.haftata kadar onu kullandım sonra geçti şükür
Deletedmom23234 Meryemce92 Çok mutlu oldum 🤭 Rabb’im sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 😍
Ozge2805 Meryemce92 tertemiz mis gibi olan şeyler bile burnuma öyle kötü kokardıki inan hepsi hamilelik ve hormonlardan ama geçecek canım sabır biraz 🤲🏻 Benim hala okadar keskinki kokulara karşı burnum hemen ne olduğu geliyor burnuma