Esmerkzzzz Kızlar nişan gelmesi nasıl oluyor bilmiyorum ilk hamileliğim…aydınlatın beni lütfennnn🙏🏻36 haftalık olduk hafif akıntılar oluyor ama nişan mi bilmiyorum🤦🏻♀️
Burcuckmk Esmerkzzzz nişan baya sümüksü kati ve koyu renkli oluyor bazilari kanli oluyor internette resimleri var canim bak
Halimeege Esmerkzzzz kan lekesi oluyo canım nişanın geldikten sonra kiminin devam eder kiminin kanaması olmaz ben bir oğlumu kanamayla doğurdum birini kuru kuru doğurdum bakalım bu nasıl olcek rabbim yardımcın olsun Meryem suresini oku ve okuttur mutlaka çok yararı oluyor
Denizayaz Esmerkzzzz canım yapışkan bir yapısı var hafif kanlı yada lekelenme gibi gelebilir akıntı gibi değil daha çok sümüksü gibi benim ilk doğumumdan iki gün önce gelmişti lekelenme tarzındaydı çok kanlı değildi kişiden kişiye değişir gelmeyede bilir
sultanacan Esmerkzzzz benim ikinci gebeliğim ben hala bilemiyorum ilkin suni ile doğum yaptım bundada cuma suni ile doğumum olacak bende hep nişanım gelcek suyum gelcek sancımla gidecem hayaliydi işte bebeklerim nazlı benimkilerin :(