Sysesra Selam güzel anne ve anne adayları 🤗 sakin ve yumuşak huylu erkek bebek isimleri arıyorum bildiğiniz çevrenizden duyduğunuz sakin erkek bebeklerin isimlerini yazarmisiniz birbirimize fikir olsun😘😘
Mutlu_damla Sysesra uslu derken 😂 yani böyle söylemesi hoş isimler mi? Eğer öyleyse çeşit çok da, kelin ilacı olsa kendi başına sürermiș bende düşün düşün helak oldum 😂
Bloggeranne_93 Sysesra Kesınlıkle Akif 🤭 Ailemde 2 tane var ıkısıde masallah bebekkende sonrasındada asırı uysal ve akıllı masallah
Sysesra Mutlu_damla yaa bazı isimlerdeki bebisler çok sakin ve uslu oluyo misal emirler çok fenaaa mahallede 3 tane emir var hepside aglak 🙈 oyuzden uslu sakin erkek bebeklerin deneyimli annelerden isimlerini fikir olarak istiyorum 🤗
Mutlu_damla Sysesra kız isimle alakası yoktur onun anadan babadan kaynaklıdır 😂😂😂😂 ama selim Melih, gibi isimler düşünebilirsin 💚
Sysesra Yağız ismi nasıl sizce ? Aklımda bı yağız birde Talha var gerçi eşim beğenmedi ama 🙈ne kararsız biseyiz 29 haftaligim isim bulamadik
Cicekdeniz Asyacaa aynen ne kadar Oğuzhan ve hanlı isim tanıdıysam hepsi yaramazdı şuanda da bir okulda çalışıyorum okulun en yaramaz çocuğun isminde de han var 😅