Bebegimibeklerken96 Yarın doğuma gidiyorum yüksek tansiyondan ötürü daha 36+3 dua edin 🤲🏻 Bu haftalarda doğuran varmı daha 2900gram
Emineyigit Bebegimibeklerken96 haftaniz çok iyi kilosu da iyi bebisin inşallah sağ salim kucağıniza alirsiniz ben 34 haftada doğum yapmıştım 32 hafta ile uyumluydu gelişimi küvezde kalmıştı inşallah sizin öyle olmaz 🙏🙏
Arifcaninannesi Bebegimibeklerken96 ben doğurdum 2430 doğdu şuan küvezde 6 gündür ciğerleri hiç gelişmemiş ama bu haftalarda agenelde girmezmis benimki ciğeri gelismemis
Aysenurctn32 Bebegimibeklerken96 yakınım 36 da doğurdu küveze girmedi gayet sağlıklı. İçini ferah tut
Ikizannesiiiii Çok iyi bence hiç endişe etmeyin rabbim sağ salim kucağınıza alanı almayı nasip etsin inşallah
leyla_ok Bebegimibeklerken96 Endişenizi anlıyorum fakat artık o kadar düşük haftalarda doğup iyi olan bebiş var ki sizin bebeğinizin haftası az sayılmaz.Kilosuda çok güzel bence.Stres yapmayın Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.🌺
iilaydaa93 Benimde aynı şekilde yarın 36 haftalık çarşamba günü doktor gel hazırlıklı ol heran alabiliriz suyu azalmış dedi
Bebegimibeklerken96 iilaydaa93 allah sizinde sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
ilayda-123 Bebegimibeklerken96 36 haftalıkken doğum yaptım sancılarım başlamış ve kalçamda problem olmuştu. Bebeğim 2540 dr doğdu çok sağlıklı doğumdan sonra ısıtmak için 1 saat yoğunbakıma aldılar ben odaya çıktığımda yanıma getirdiler hemen emzirdim. Sütüm de hemen geldi hızla kilo alıyor içiniz rahat olsun stres olmayın.😇