Mesude26 arzuu3469 guatir degeri dusse bile doktor ilaci biraktirmiyo neden acaba benim ilk ciktiginda 4.08 di simdi 0.8 e dustu ilacin dozunu da arttirdi hala kullaniyorum
arzuu3469 deletedmom6295 endokrin napio sadece ilacin dozunu ayarlamiyomu.mesela ultrasondan muayene ettimi guatri
deletedmom6295 arzuu3469 tabi ki değerlere göre doz ayarlaması yapılıyor. Elle ve ultrasonla nodül oluşumuna bakılıyor
bgm96 Benimde cok yüksekti suan 50 mg levatiron kullaniyrm ama degerim 1.36 ya düstü bundan sonra doktor nasil bi yol izler acaba iyice düsmemesi icin
tugbatugba Bende kullanıyorum hamilelikten 2 YIL önce ortaya cikti ve ilaç omurluk galiba hala devam ediyorum levoturin 100 mg kullanıyorum her ay kanda baktırıyorum sukur değerlerim su an 3lerde gidiyor düşmüyor yada yükselmiyor çok iyi takip etmek ve duzendüzenli ilaç tedavi gerekli
BarBeyzazer Gebeliğimin başından beri ilaç kullanıyorum 50 mg den başladık 8 küsürden 3.5 a düştü sabit kaldı 75 mg çıkarttı doktorum dozunu 1.8 e indi her ay kan verip ilaca devam ediyorum
Melusin Bende 9 yildir var ilacla hersey yolundaydi hamile kalinca degerim 9,5 olmus. Hic calismiyordu ilacla dusurduler simdide 0,5 Dahiliye uzmani endokrin bolumune gozuk dedi iyi bir doktor ariyorum simdi
Avcihavva Gebelikten önce vardı en son 2 falandı sanrım bende levotiron 75 kullanıyorum her ilacım bittiğinde kontrole gidiyorum daha öncesinde nodul vardı o kayboldu şimdi tsh takibi yapiliyor
arzuu3469 Ben kendim takip ediyorum kizlar her ay kan veriyorum bakiorum yukselmismi die suan 2 bucuk civaei levetrion 75mg iciyorum
Mernur1325 Merhaba herkese benim son adet tarihim 1 haziran bende hipotiroid var ilaç kullanıyordum hamile olduğumu öğrendim ve bırakmadım ilacımı sizce yanlış mı yaptım. Ben yurtdışında yaşıyorum şuan izine geldim 3 gün sonra döneceğim
tugbatugba Mernur1325 bırakma zaten çünkü hamilelikte daha çok bile yükselme ihtimali var değerlerin hemen doktora soyle test yaptır ve bu aralar surekli takip ettir her ay çok önemli hormonlar nedeniyle yukselebilir
Kelebek29 Mernur1325 sakınnnn hemen başla acil doktora git ve asla bırakma seni korkutmk istemem ama bırakırsn çok pşman olursun bu ilaça bebeğin ihtiyacı var
Gezgin08 Merhaba bende ilaç kullanıyorum gebelikten bir iki ay önce çıktı ve ilaca başladım şuan 20 haftaligiz ayda bir tahlil yapılıyor duruma göre doz değişiyor biraz yükselme oldu haftada 3 gün 100 haftada 4 günde 75 link ilaç kullanıyorum.
Ozge11 Kızlar benim T1 T2 normal fakat TSH değerim düşük çıktı.Bu ne anlama geliyor yarın gideceğim endokrine
arzuu3469 SafiyeAktas masallah Allah tamamina erdirsin ben 30.haftadayim 3senedir var bende hasimatoluyum degerim biturlu sabitlenmemisti sukur hamileleigimde iyi gidiyo