ozgeecetiin Canım kızlarımmm merhaba 😍 Bu platformda tanıyanlarınız vardır beni 🤭 Ha oldu ha olmadı derken gebe kaldım beklemediğim anda 🙏🏻❤️ Şimdi bir kızım olacağını öğrendiikk 👶💛 İsim önerisi bekliyorum 🥺
Masalannesii ozgeecetiin ayyy ne güzel canim benim çok sevindim 😍😍 Benimde kızım olucak ismini Almira koyucaz Onun dışında Duru,Miray,Ebrar,Kumsal,Arya Hoşuma giden isimler arasında inşallah sanada fikir olur. Sağlıkla Al Güzel Prensesini Kucağına 🤲🌸
Masalannesii ozgeecetiin hadii canım 🤭🤭 ne güzel bir tesadüf neden sıcak bakmadi anlamı falanda çok güzel Almira;Cennete düşen son yağmur damlası demek Eşimle sevgiliyken karar vermiştik bu ismi 💖
Halenur-42 8 aylık olduk anca karar verebildik Azra koyalım dedik o kadar çok kız çocukları için isim seçeneği var ki 🥰
Tazeeanneee ozgeecetiin Bizimki ısrarla cinsiyetini göstermiyor canım ama kız olursa belis koyucaz anlamı aşkın ilk meyvesi demek 🌸
Hilmus Rüyamızda hep kızımız oldugunu gördük eşimde bende ve çok kararsız kaldık dedik ki hep rüyamız da gördük kızımızın ismide Rüya olsun son olarak rüyanur da karar kıldık