Bikullanici__ Kızlar benim 30 mayısta adet oldum 6 haziranda bitti hamile olmak için ne zaman birlikte olmak gerekiyor
Ilkayy Bikullanici__ yumurtlama gününde takş oda herkeste farklı günler oluyor Ovulısyon testi ile takip edebilirsiniz yumurtlama gününüzü
Meless Bikullanici__ adetinizin 12.-14.-16. Ve 18. Günü birliktelik yaşarsanız şansınız artar. Doktorum bizi öyle yönlendirmişti
Deletedmom_5 Bikullanici__ herkesin yumurtlama günü farklidir adetten şu kadar gün sonra yap diyenlere inanma cünkü herkesin günü tutmaz en garanti yöntem ovülasyon testi ve gün aşırı ilişki
Liyuzamom Bikullanici__ canım biz adetten sonra 2 güne bir ilişki yaşadık çünkü yumurtlamamı bilmiyordum. Ama yumurtlama olduğunda ince uzun sümüksü beyaz bi akıntı oluyor. Ben onu da takip ettim ve şimdi gebeyim ❤️
Keskinn07 Bence en iyisi ovulasyon takibi çünkü belli olmuyor belki adetin düzenidir ama geç yumurtlama görebilirsin veya daha erken, mesela ben gecen ay 31. Günde gördüm bu ay daha yeni 7.ci 8.ci gün 2 gün yumırtlama gördüm