Mom54544 ahemsiree yavas yavas almak lazım bana göre hepsi bi anda çok zor ekonomik yönden 2 gün sonra 24 olcaz inşallah tabi 12.haftadan sonra aldım almadım değil bime küvet seti reflü yatağı falan gelmişti onları aldık babamla gidip hatta babam çılgınca mama sandalyesini de aldı nasılsa kullanılacak lazım diye 😂 o ara annemin arkadaşına gidip nevresimi babynest i emzirme yastığı şekilli yastıkları falan kumaş türü şeyleri seçtim unisex geriye de kalsın diye borcunu ödüyorum şu an 😂 geçen bimden organizlerlerini aldım daha sonra tetenoz aşısı için çıktığımda bebek havlusu falan gördüm bı mağazada indirimli yedek nevresim havlusunu falan aldım odanın bı koseciginde duruyo girip girip bakıyorum 🤭🤭
ahemsiree Mom54544 ayy ne güzel olmuş ama parça parça ama hep eksikleri giderecek şeyler almışsın. Rabbim sağlıcakla kullanmayı nasip etsin inşallah bebislerimize amin 😊😊 kendinize alın fırsat buldukça insan kendini unutiyor çünkü benin aklım hep bebiş eksiklerinde ama kendimizin eksiklerinide aradan çıkarmak lazım 😁
ahemsiree Zeynebakman teşekkür ederim güzel bir alışveriş listesi olmuş, hepimiz için fikir olur inşallah
Mom54544 ahemsiree aminnn cumlemiz saglikca doguralim kullanalım inşallah kendimi 6 aydır düşünmüyorum desem 😂 normalde eşim her ay 200 para durumuna göre 300 falan maaş verir bana kendime bisiler almam için ama 6 aydır civcive harcıyorum nasılsa şu an alsa giyemiycem evdeki depoyu bitireyim bı gebelik sonrası başlarım diye hep minik kuşu düşünüyorum 😂😂kendime bebişin bitsin ondan sonra tek seferde alırım inşallah yani 🤭
ahemsiree Mom54544 evet halledersin bizim alınacak şeyler az zaten sıfırdan düzülen esya bebişin daha çok ve daha detaylı 😁
Mom54544 ahemsiree Allah kolaylık versin valla cümlemize çok zor baştan yapmak bazı insanlar nasıl almiyo şaşırıyorum hele de evim küçük saklama alanım yok boş oda altında ama yemek masam salona sigmiyo o var onu söküp kaldırıp dolap sifonyer falan alacağım mecburen Allah’tan onu kendi dayım alacak beşiği de eşimin dayısı aldı küçük şeyler var bizde çok şükür ekimde görünüyor dogum diye de araba almayacagim arabamız var esimsiz gitmem kış günü
Zehra-33- ahemsiree 31. Haftamda başladım ama çok çıkmadım dışarı Trendyol Hepsiburada ebebek H&M internetten yaptım çoğu şeyi kapıya güvenliğe sürekli kargo geldi onlarada gına geldi 😂
Tarkan Gamze2172 agirlasmadan al. N alicaksan baci sen hazirsin artik 11haftayim.ikinci sbebek bn basladim
Ruyasusam ahemsiree Bende 2 takım önden düğmeli pijama takımı, 1 gecelik, 1 penye sabahlik, 2 emzirme sutyeni, 1 pakette depend aldım. birde göğüs kremi alırsam tamam olacak 😉
Mom54544 Ruyasusam çok güzel duygularmis hayal gibiydi benim için 5 senedir ama şu an hayalimi yaşıyorum 😍 rabbim herkese yaşatsın insallah ya
Ruyasusam Mom54544 Ben 13 yıl sonra kavuşacağım inşallah bebisimle. Kendi isteğimle erteledim hep olgun anneler daha çok hoşuma gidiyor. Rabbım isteyen herkese istediği zamanda nasip etsin inşallah.. cok şükür allahim tam gönlüme göre verdi🥰
Mom54544 Ruyasusam 22 yaşımda evlendim 23 yaşımdan beri hastaneler de uğraştım eşimde bende çok istiyorduk çünkü sonunda kavuştuk çok şükür ne güzel maşallah sagliklica gelsin minik kuzu