anneyim_33 Hanımlar bez siparişi vericem yenidoğan değil de direk 2 numara mu almaliyim sizler nasıl yaptınız 2 numara 3-6 kilo yaziyor 210 adet
metehaninannesiii anneyim_33 o kadar fazla olandan almayın bezi belki pisik olur kilosu düşük olur elinizde kalır
bebeklerim2 anneyim_33 molfix yeni doğan göbek bağı oyuntulu almanızı tavsiye ederim ilk bebeğime bunu kullandım ikinciyede aldım bunu kullanıcam inşAllah
Kayraninannnesi anneyim_33 valla ben aynen öyle yaptım 210 lu 2 numara sleepy aldım günde 10 tane gidiyor diyorlar genelde fazla sürmez biter zaten
Csm anneyim_33 ben de sleepy 1 no aldım 80 li, bebeğin durumuna göre devamını alacağım. Belki pişik, sızma vs olur, cok almadım ama 2 no 210 taneyi bitirir eğer alerji pişik vs olmazsa
anneyim_33 Kayraninannnesi bende sleepy düşünüyorum ablalarim da bunu kullandı ama herkez farklı bişey soleyince kararsız kalınıyor😁
Elif95Kuzey Kayraninannnesi ben geçen arkadaşımla konustum gitmiyormş ya Max 5 tane kızımmdedi deidm her çişte değiştirilmiyormu saçmalama ne her çişi dolunca değiştiriyorsun bebek çişi su gibi zararlı değil dedi
Kayraninannnesi anneyim_33 marka olarak birşey diyemem henüz deneyimlemedim çünkü ama ne alırsanız alın 2 numara alın bence 😬
Dilekcnkn anneyim_33 Prima premium care 1 numara 70 adet aldım bez stoğu yapmak istemiyorum ben ne olur ne olmaz elimde kalmasın ☺️
baby_mama Ben 30lu pakette 1 ve 2 numara aldım. Bence bebeğinizde denemeden stok yapmayın, her bebek farklı bez markalarında rahat ediyor.
asyahumam anneyim_33 Prima pampers aldım 1 numara bence olur ilk doğduğunda baktım normal geldi boyutu zaten kocaman olmayacak çocuk 2 büyük gelebilir .210 da fazla bence canım ben 70li aldım pişik olur ya da memnun kalmazsam veya kilosu artarsa elimde kalmaz ona göre devamını getiririm
Purpura26 anneyim_33 1 paket 1 numara aldım 40 adet var içinde. Hastaneye koymak için ve eve gelince de 2 3 gün anca yeter. Sonrasında 2 numaraya geçicem. Ama yine çok almam. Bebeğe yarıcak mı yaramıcak mı bilemiyorum
canserko anneyim_33 sleppy alacaksanız 2 numaradan başlayın. Diğerlerinin 1 numarası yenidoğanla uyumlu sleppy biraz daha dar. ayrıca 210lu paket bana riskli geldi; bebeginize yaramazsa elinizde kalır.
Kayraninannnesi Elif95Kuzey bilmiyorum günlük 10 tane diyede zaten burda okudum her bebekte değişen birşey zaten bu deneyimleyip göreceğiz 🤗
Minnakkannesi anneyim_33 ben 1 numarayı nerdeyse 1 ay kullandım oğlum kilolu olduğu halde şimdi kızıma da 100 tane 1 numara söyledim zaten onun gideceğinde 15 gün direk 2 sen başlarsanız büyük olur bence
mervebolatkirac anneyim_33 ben prima premium care 2-5 kg göbek oyuntulu alıcam 1 paket. Favorilere ekledim, marketlere de bakıyorum dışarı çıkınca henüz daha erken olduğu için almadım..
1Semanur66 anneyim_33 Ben molfix 150 adet yeni dogan aldım herkes cok önerdi 1 numara aldım Eğer elimde kalırsa bebegime uymazsa ped olarak kullanirim diye düsundüm🤭 Bence fazla almayın bebişin kilosu ne olur bilemiyoruz yada 2numara buyukmu olur