metehaninannesiii Kizlar her gün mu kullanıyorsunuz yoksa arada ağrınız olduğu zaman mı bugün doktorum yazdı ama bir sey demedi de ve bende agri sürekli değil arada oluyor
AkademisyenAnneee metehaninannesiii Kızımda sürekli kullandım ama bu hamileliğimde kullanmıyorum onun yerine hergün büyük 1 kase yoğurt ve 1 bardak süt içiyorum .
Dilekcnkn metehaninannesiii Ben suya koyulandan içiyorum ama her gün değil arada unutuyorum zaten 🤷♀️
Kediannesi123 metehaninannesiii ben her gün kullanıyorum. Sabahları suya atılandan akşamda hap şeklinde olandan
milla-s metehaninannesiii bana doktorum ağrın olursa iç demişti. Suya konulanlardan değil de direkt hap gibi benimki.
metehaninannesiii AkademisyenAnneee bende sürekli aynı şeyi yapıyorum ama fayda etmiyor artık genellikle temizlik yaptıktan sonra agri oluyor
Dilekcnkn metehaninannesiii Yani ağrım olduğunu söylediğimde doktorum bana dedi iç diye ama muhakkak iç falan demedi inan ki haftada 2 kez içiyorum ancak 🤷♀️🤷♀️ Düzenli içersen ağrıların hafifler
metehaninannesiii Kediannesi123 benim.gece kramp giriyor o yüzden gece yatmadan önce iç ki rahat uyu demişti
Kediannesi123 metehaninannesiii benim dekarmım sertleşiyordu birde kalçama birden ağrı giriyordu yürürken o yüzden 2 taneye çıkardı
asyahumam metehaninannesiii ben kullanmıyorum onun yerine günde bir tane sade maden suyu içiyorum ve ağrımi bayağı alıyor hem de bebeğe de iyiymiş maden suyu
metehaninannesiii asyahumam bende kullanıyorum hatta günde 2 tane iciyorum her gün süt ve yoğurt iciyorum.ama arada oluyor
metehaninannesiii Dilekcnkn doktorum zararli bir şey değil vitamin dedi de içeyim bende o zaman her gün ya
Durunun_Annesi_ metehaninannesiii canım ben su da eritilenden içiyorum hergün doktorum doğuma kadar kullanicaksin dedi bittikçe yenileyeceksin dedi 20.haftadan beri kullaniyorum
Dilekcnkn metehaninannesiii Zararlı değil zaten ben gebe kalmadan önce doktorum vermişti ağrımı kesmek için
gulsahalp Toz saşe içiyorum sabah akşam iyi geliyor içmeden önce gece kramplardan ağlayarak uyanıyordum şimdilik geçti 🌸