Busra101 Yaa gumus kapak aldinz mi kizlar yada kulanan var mi varsa hangi markaa aldnz.. Ve memnun kaldinz
Aysekoroglu Busra101 bende aldım arkadaşımın yarısı kopmak üzere olan göğüs ucunu iyileştirdiğini görünce doğuma 3 haftam var doğumdan önce kullanmaya başlayacam birde aklımdayken arkadaşım onu karbonatla ovarak yıkıyordu hep bende öyle kullanacam
milena11 metehaninannesiii 999 olması gerek 925 de nikel var alerjen riski oluyor o yüzden 999 ayar tercih etmek gerek
Calisananne25 Ben de almayı düşünüyorum kullanan bir arkadaşım çok memnun kaldığını hiç yara olmadığını söylemişti
Busra101 Happyturuncu onun boyutlari kucuk diyorlar yorumlara baktigmda nasil ucinu kapliyor mu gercektn kucuk mu
Uscan İlk bebeğimi 2018de doğurdum gümüş kapak falan bilmiyordum ozmaanlar gögüs ucum yara olunca ananem eskiden kalma evindeki gümüş çay tabağı koydurmuştu ve iki günde geçmişti😁
Busra101 Yani hepsi 999 ayar gumus sozdee bilemedim o yüzden… Silverete diye parka var 375 lira xsilvete diye marka var 135 tll arada daglar kadr fark var yani her pahali olan üründe iyi olmuyor
Happyturuncu Busra101 tüm kahverengi alanı kapatması gerekmiyor benim göğüslerim büyük uçlarını baya kapatıyor birazda kahverengi alanı kapatıyor
Minigimyolda Busra101 silver pearl aldım kullanmadım daha ama görünüş olarak iyi küçük olur diye korkmuştum denedim küçük gelmedi
PIRIL Busra101 ben iki çocuğumda da kullanmadım. Yeni doğum yaptım, doğru emzirme tekniği ile yara olmuyor aslında. ilk günler biraz hassa oldu meme ucu sadece lansinoh krem kullanıyorum. Hiç yara olmadı
karamelito Busra101 999 ayar almalısınız. Ben yedinci ayımda aldım her gün belirli aralıklarla takıyorum sonra çıkarıyorum. Doğum yapmadım şuan ama ilerisi için şimdiden hazırlık yapmakta fayda var.
kelebeklerdeniz23 karamelito Canım ben de başka marka bir göğüs kapağı aldım boyutu küçük de değil tam kapatıyo göğüs ucumu aslında ama af edersin göğüs ucunda nasıl tutuyorsunuz ben kapatıyorum düşüyor göğsümden