Esraa2506 Bugün doktorum yazdı karın çevresi 26 haftalık gözüküyomuş normalde 27 haftalığım.. acaba bi yan etkisi var mıdır diye merak ettim.. ne kadar süredir kullanıyosunuz? Ne zaman bırakıcaksınız?
Gamzelm91 Tüp bebek ile hamile olduğum için hamilelik süresince hep kullandım bırakalı 2 gün oldu 36hafta 3 günlük hamileyim
sumlifee Mmoommlife 19 haftadayım, hayır o test yapılmadı 1 düştüğüm oldu, 12 hafta a kadar kullandım coraspirin
nevamm1 Esraa2506 daha önce düşüğüm oldu için önlem amaçlı kullanıyorum doktorum 7.aya kadar kullanacağız dedi.
Mmoommlife sumlifee şuan bıraktınız ozaman ? Pekı bırakınca ıgne kullandınız mı ? Banada test yapılmadı tamamen onlem aöaclı kullanıuorım ama 30.haftada bırak dedı dr cok tedırgınım
gamzelianne1 Esraa2506 hem igne hem coraspirin kullaniyorum canim bende 😌 benimde 1 dusugum var onlem amacli verildi 36. Haftaya kadar kullanacagim 😌
Selver90 Esraa2506 bende kullanıyorum ilk gebeligimde tansiyon yuksekligim vardı bunda doktorum kullanmamı istedi 25.haftamda başladım 2haftadir kullanıyorum sanırımm 36ya kadar kullanicam