mom073 Geçmeyen baş ağrım var 3 güne bir migren tutuyor ,kafayi yicem bir de memurum işe nasil gidecegim bu agri ile iki tane parol içtim bana mısın demiyor ne olur bir care bir yardim:(
ZumrutHanim mom073 sakaklarina nane yagi sur ovala alnina patates sar karanlık odada yat acik havaya cik
Angelangell mom073 pamuğa karabiber serpip üzerinde kolonya döküp ağrıyan yere bastırıyordum cnm. Biraz yakiyo ama sonrasında uyuşturuyor ve ağrıyı geciriyor
Didemmmmm mom073 çok geçmiş olsun canım bende 2 hafta arayla migren atağı geçirdim en son biberiye yağını pamuğa hafifçe damlatıp enseme ve alnıma sürdüm çok iyi geldi ve rahatlattı. Denemeni tavsiye ederim.
mom073 aycanerbas onu da deneyeceğim karabiberi pamuğa sardım sonra uzerine kolonya döktüm iki tane pamuğa yaptim bunu .Birini sg şakagima diğerini sola koydum ve tülbent ile sardım narkoz etkisi yapıyor sabah geçmişti cok şükür.
aycanerbas mom073 ay bunu öğrendiğim iyi oldu yaşarsam birdaha bende bunu da denerim hamilelikten mi bilmem bazen aşırı derecede bir baş ağrım oluyor 😊
Hafizeplt mom073 benimde durum öyleydi canım gebelikten önce iğneli ağrı tedavisine başlamıştım .. migren taşı anlık ni rahatlama sağlıyo.. bir fincan türk kahvesi ama baya kokusunu içine çekerek iç o da biraz iyi geliyo.. kafanı geriye at biraz bişey düşünmeden.. başının ağrıycanı anladığın zaman iç parolı yoksa sıfır etki