Nrokc Pilates yapanlar faydasını görenler hangi programı kullanıyorsunuz yada video mu izliyosunuz? Bi fikir verin sıkı kalmak istiyorum 🙃
Birsen2906 Nrokc hiç ol bu gayretin olmadı 🤣🤣 çok takmamak gere kiyo fit olunca noluyo ki mesela 🤗 80 doğum yapınca niye 80 demiyorlar 🤧
Busra2706 Nrokc ben özel ders alıyorum ancak instagramda ercinn var onun hamilelik egzersiz videolarıda çok etkili
Hafizeplt Nrokc 27+5 deyim bende bir haftadır düzenli yapıyorum baktım bacaklar falan aldı başını gidiyor 😂 ama inanır mısın bir haftada sıkılaştı
Esraa2506 Nrokc tabiiii kızz bebek büyüdükçe malum genişliyoruz bugün tam da bunu düşündüm acaba başlasam mı bacak hareketleri squat falan🙂 daha fazla genişlemeden..
Nrokc Birsen2906 kimsenin demesi için değil kendim için istiyorum hem sırt bacak bel ağrıları hafif geçer hem kendine değer vermek bence 🤗
Nrokc Esraa2506 aynen öyle bende yavaştan başladım ama önüme hangi video çıkarsa onu yapıyorum. İstiyorum ki bi uygulama yada kişi olsun onun videolarıyla devam edeyim düzenli olsun 🙂
pilates_egitmeni_anneadayi Nrokc düzenli olarak hamile pilatesi yapmak isterseniz benimle iletişime geçebilirsiniz . İnstagramdan Selin.Erdoğdu.Tatar sayfasından yazabilirsiniz .
Nrokc metehaninannesiii aslında en güzelini yapıyosun da yürüyüşe çıkamıyorum maalesef o yüzden pilatesten umutlanıyorum
ElifB08 Nrokc trimester dönemlerine özel videolar var onlara bakmanızı tavsiye edebilirim. Yada online hamile pilatesi dersleri verenler var. Onlardanda faydalanabilirsiniz
Hafizeplt Nrokc valla ben biraz takıntılıyım ama boğazımdanda çok kısmak istemedim ilk gebeliğim 😅 hemen plates seti adım önceden de yapmışlığım vardı hergğn Müge anlı yı izlerken yapıyorum biraz😂
Nrokc Hafizeplt aynı da ben boğazından kısamayan ama görüntüden de taviz vermek istemeyen 😁 Motive oldun bana vallahi teşekkürler 🥰