Detaylı ultrason perinatolojii🙏🏻
- Düzenlendi
beyzanur_kbn perinatoloji riskli gebeliklere bakan doktorun bölümü genel cerrahi,dahiliye,kadın doğum gibi,yanlış bilgilendirmişsiniz. @elisa123
Tugcer12 Riskli bir gebeliğiniz yoksa radyolojide baktırmanızda bir problem yok,zaten sonuçları doktorunuza da gösteriyorsunuz.Tercih olarak bir perinatologa da yaptırabilirsiniz.
QOH hanimefendi detayli ultrason ve perinatoloji farkli mi demis bende bende detayli ultrasonu perinatoloji bölümü çekiyor dedim benide oraya yönlendirdi doktorum nesi yanlış anlayamadım
beyzanur_kbn riskten kaçıyordum bugun kontrolde riskimin olduğunu öğrendim😕artık direk perinatolojiye gitmem lazım
Hulya_sen ya öyle mi rabbim en iyisini bilir inşallah hersey hep yolunda gider ne konuda riskiniz var acaba
Hulya_sen canım bende riskli gebelik bölümünden almıştım baktı doktor sen yeterki randevu bulmaya bak
beyzanur_kbn bebeğin eşi öndeymiş aşagdaymış bve baş çevresi malesef haftasına göre büyük göürldü😕
Hulya_sen rabbim sag Salim kucaginiza almayi nasip etsin insallah ne gelirse ondam gelir❤️
beyzanur_kbn inşallah kaçırmadan sıramız gelir
beyzanur_kbn amin amin hepimizin bebegi sağlıkla gelir inşallah🙏🤲🌸
beyzanur_kbn merhaba bende geçen hafta ayrıntılı ultrason için Beylikdüzü’n den Zeynep kamile gittim ve boşuna gittim perinataloji bölümü o hastanede sadece ağır riskli bebeklere bakılıyormuş örneğin kafatası gelişmeyen bebek. Detaylı ultrason için elime kagıt verdi ()Zeynep kamil için geçerli) doobler bölümünden randevu alın biz doobler adı altında ayrı bölüm açtık detaylı ultrason içim dediler. Eger sizde detaylı için gidecekseniz perinatoloji(fetal-mental) değil de doobler bölümünden almanız gerekiyor bilgilendirmek istedim 😌🙏🙏
Ben Özele gidiyorum 2 li tarama testim iyi çıktı sonra periodontoloji den randevu aldırdı riskli gebelik ler içinde demedi bize? Ayrıntılı ultrason a giricez bizde..
Şaşırdım şimdi