Cigdemmom Kızlar akşam yaptım canım çok istemişti bir tabak kadar yedim ciğer kavurma birşey olur mu ya neler neler diyorlar 36 +2
Lokumunannesii Cigdemmom ay hiç yiyemem ne hamilelıkte canım ister nede normalde nasıl yiyorsunuz çok denedim olmuyor insanın ağzında değişik tat bırakıyor😅yiyin gitsin can istemiş zararı yoktur hurafeden ibaret bence
Cigdemmom Arifcaninannesi ay bende öyle düşünüyorum da pişman ettiler iki lokmayı 😅 lekesi ayrı bir dert A vitamini bebekte zeka geriliği yapar bir dert bu ne ya
Arifcaninannesi Cigdemmom ilk oglumda gözünün üstünde leke vardi ama cige rlekesi felan degil kirmizi kucuk bir leke şuan yok denecek kadar azaldi
Kilicbebek Benimde canım hamileliğimin ilk gününden beri istiyor dana ciğeri ama bir sürü şey deniliyor bende cesaret edemiyorum
Selver90 Cigdemmom bende ilk zamanlarda yedim canım iyi piştiği sürece bişe olmaz bence.afiyet olsun🤗
pikachuu Cigdemmom merhaba pisirirken kekik koyarsaniz kokusu gzllesir 🤗 benim esim cok sever bende 20. Haftamdayim bikackez yedim walla. Ben hazirlamadigim surece sorun yok 🤣
SSA95 Ciğere dokunmayın, dokunduğunuz yerde bebekte de şeke olur halk arasında bir düşünce ama doğru :) biri pişirirse afiyetle yiyebilirsinizz 😃😃❤️