Seyma_t Yarın 37+6yla spinal olacağım inşallah, dualarınızı bekliyorum 🙏 Önerileriniz varsa söyler misiniz
Arifcaninannesi Seyma_t bol su bol yürüyüş nescafe aci olandan ilk kalkista direk karsiya bakin assagi doğru bakmayinki basiniz dönmesin birde bitanem vitamin veriyorlar koldan vurununca çok mide bulantisi oouyir o an yukari bakip nefes alip verin
Seyma_t Arifcaninannesi Arifcaninannesi tuvalete çıkmak için ne yapmak gerekiyor öneriniz var mı, doktorum tuvalete çıkabilirsen ertesi gün taburcu ederim dedi
Zynpbyrm Yatmayın hiç ağrınız çok olsada yürüyün yüremezeeniz sonrası çok zor oluyor bide kahve bol bol için ki bel ağrısı olmasın
Gunes_han Zynpbyrm Devlet hastanesinde doğum yapacağım ben de sezeryan olacak kahve için sıcak suyu nasıl bulabiliyoruz.
Arifcaninannesi Seyma_t cnm bana gazını cikarirsan çok demisti eve geldim 3 gun sonra ciktim tuvalete bugün 6 inci günüm 4 defadır cikiyorum
Zynpbyrm Gunes_han termoslar oluyor 24 saat sıcaklığını soğukluğunu koruyan belki hastanede de bulabilirsiniz sıcak suyu bilemedim şimdi 😀
Mihriban2802 Gunes_han bende devlette sezaryen doğurdum geçen yıl mama için ortak alanda Ketil oluyor ama her hastanede var mı bilmiyorum
Gunes_han Zynpbyrm Oda olabilir evet 🤔 bu gidişle hastaneye nakliye şirketi ile gideceğim sanırım🤦🏻♀️