calikusu_03 Kızlar hamilelikte doktorlar neden avakado öneriyor , faydası nedir kullanan bilen var mı
Burcuscl calikusu_03 hem bebeğe kilo aldırıyor hem de gelişimine katkı sağlıyor kaldı ki sizin için de çok faydalı sağlıklı yağlar içeriyor yani ceviz gibi mesela o da diyette sağlıklı yağ olarak tavsiye edilir bu da öyle içinde çok fazla vitamin ve potasyum var kolesterol vb de dengeliyor tok tutma özelliği de çok lifli yani bunların dışında ben hep yiyordum hamilelikten önce de ama tadını herkes sevmeyebiliyor yiyemezseniz pekmezle cevizle karıştırıp yiyen de çok öyle daha tatlı ya da salata şeklinde yapan var limon sıkıp yiyen var bebeklere de çok yedirirler anne sütüne çok yakınmış yağı falan☺️
calikusu_03 Olgunlaştırıp yedim zaten tadı yok hoşuma gitti, iki gündür kahvaltılarda kesip yiyorum ama acaba ne faydası var doktorlar öneriyor dedim. Dörtte birini yiyirıum bir gün de yeterli mi acaba
Leylarana Yarım avokado bir porsiyon oluyor. Zaten yağlı ve kalorili bir besin ama çok besleyici. Hatta dünya üzerinde en değerli besinler arasında sayılıyor. Ben tadınıda çok severim gördükçe alıyorum hamileliğim boyuncada çok yedim.