Bsrr 37 haftaligim crp yuksek ciktigi icin doktorum yarin adini hatirlamadigim bir test yapip ona gore dogumu baslatacagini soyledi. Konuyla alakali bilgisi olan var mi ne testi ve neye bakacak??
Nejlavrl Bsrr crp kanda enfeksiyon oldugunu gosterir kac cikti acaba crp degeriniz kan tahlillerinde her ay bakiliyor crp degerine gebelerde
AkademisyenAnneee Bsrr Crp vücuttaki enfeksiyonu gösterir Covid testi yaptırmadan sakın doğuma gitme . Benim de crp yüksekliğim vardı 9 du tüm tahliller temizdi meğer kovidmişim .
Asdasfg Escyln kan sayımında nelere bakılıyor ne için isteniyor acaba bendende istedi ilk hamileliğim hiç bilgim yok 🤗
Bsrr Nejlavrl 11 cikti kan testinden haric crp testi istedi ve kanda bakti yarin dogumu baslatabilirim yine baska bir test yapip karar verecekmis
Bsrr AkademisyenAnneee ama hicbir belirtim yok kovidle ilgili yinede olabilir mi muhakkak test yaptirirm tabikk tesekkur ederim bilgileriniz icin
Bsrr Asdasfg kan sayimini kan degerlerin icin istiyor ben hep gyneferon kullandim kanim biraz dusuk oldugu icin muhim bisey degil kan sayimi rutin diyebilirim
Escyln Asdasfg normal kan sayımında daha cık kansızlığa kandaki pıhtılaşmaya falan bakıkıyo enfeksiyon ixin ayrıca crp testi isteniyo
AkademisyenAnneee Escyln 20. Haftada oldum hala kovidim. Doktorumla sürekli iletişim halindeyim . Beslenmeme vitaminlerime ilaçlarıma dikkat ediyorum . Kan sulandırıcı da kullanıyorum . Şükür iyi geçiyor süreç
AkademisyenAnneee Escyln Geçen hafta cuma günü covid olduğumu öğrendim şimdi evimde karantinadayım . Şuan 21 haftalık hamileyim. Ha deyince geçmiyor kovid