Merve055 Hanımlar 26. Haftadayim doktor bugün bebeğin makat pozisyonda olduğunu söyledi ama bebek döner dönmez diye bişey demedi daha doğuma çok var ama bebekler ne zaman baş aşağı doğum pozisyonuna geçer?
Suleasyaa 27 de dönmüştü 32 yim hala aynı pozisyonda. Merak etmeyin 40 a kadar döner inşallah. 34.haftadan sonra bebeğin dönmesini sağlayacak egzersizler mevcut onlari yapın sguat gibi mesela
Gizem_34 esratalha bisey dicem ya kaburgamın altı sert suan başaşağıydı bebiş 33haftadayım tekmeleri nerden hissediypsunuz benimki galiba makat duruyo çözemedim🙄🙄🙄
Angelangell Gizem_34 benim bebeğimde baş geliş ve tekmeleri tam kaburgamin altında. Ayağı orda olduğu icin
esratalha Gizem_34 ben makatken hareketleri hep aşağı bölgede hissederdim. Şimdi başaşağı , Altta hareket var ama üstte tekme yediğim bariz belli. Yanlarımı falan tekmelioı hatta 🥰
Nur000 Gizem_34 benim bebeğim tekme atmıyor bu konuda çok sikayetciyim 😁 hareketleri çok az genelde gobekdeligimin üstünde hareketlenme oluyor
MEAsya Merve055 26 haftamda baş aşağı döndü 31+3 hala aynı cnm bazi bebekler son haftalardada dönüyor
QOH Merve055 valla benim ki her hafta farklı pozisyonda,yön değiştirirken zaten dışardan bile gözüküyor 😅 ben de merak ediyorum ne zaman bitecek dönmesi,dikişlerime vuruyor sürekli zıplıyorum acıdan 🤣