Sysesra Selam güzel anne ve anne adayları 🤗 sakin ve yumuşak huylu erkek bebek isimleri arıyorum bildiğiniz çevrenizden duyduğunuz sakin erkek bebeklerin isimlerini yazarmisiniz birbirimize fikir olsun😘😘
Yasemin_83 Bende aynı durumdayım. Sysesra Yusuf olmadığımdan eminim 😂 oğlum Yusuf Tuna, hiperaktif 🤨 şimdi ikinci oğluma isim arıyorum 31. Haftadayım ama isim bulamadım.
Yasemin_83 icedearth tanıdığım ya da gördüğüm hiç bir Yusuf da sakinlik göremedim. Siz görmüşseniz muhtemelen 2. İsminin özelliğidir ☺️ icedearth eren de aynı şekilde bana mı denk gelmiyor acaba 🙈
Gizemnurrr icedearth Yusuf uslu olmuyor kesinlikle bir komşumuzun oğlu vardi 3 yaşında eşkıya gibiydi. Boyundan buyuklere satasiyordu eline alirdi sopa Ali kıran bas kesen gibi
Sysesra Yasemin_83 ben Talha ismine ısındım cennetle müjdelenen 10sahabeden birinin adı ama eşim pek sevmedi halâ kararsiziz
Songultugraaa Sysesra bence anlamı ve hoşunuza giden bir isim tercih edin kişiliğine göre değil her çocuk farklı olur o isim kondu diye herkes uslu akıllı olmuyor malesef öyle olsaydı ooooo 😂😂
Sysesra Songultugraaa valla çevremde gözlemlediğim mimli isimle var o isimdekiler çok çok fena huyları hep aynı oyuzden benden önce koyacağım ismi koymuş kişilerden fikir almak hoşuma gidiyor cnm 🤗