Denizin Hergün 17.20 de vurduğum iğnemi 19.40 da vurdum arkadaşlar sorun olurmu ? Başına gelen varmı ? Yardım edin
imimim Denizin sanmıyorum bisey olacağını ben saatini değiştirmek zorunda kalmıştım değiştirdim için belli bir süre vurmadım tabi doktoruma önceden danışmistim sıkıntı olmaz demişti.
Sermec27 Denizin ben cogu zaman 1 saat 2 saat geç vurduğum oldu 37+4 haftalık hamıleyım hatta hamıleyken hemoroid ameliyatı oldum 4 gün iğne vurulmadm hiç bir sorun yaşamadım sorun olacagını sanmam 🥰
Denizin ZumrutHanim canım doktorlar yarım saat bir saatten birşey olmaz diyor fakat korktuk gerçekten 2 saat 20 dakıka sonra vurduk
Nghnyvz0408 Lokumunannesii coraspirin yada ecorpin kaç hafta ya kadar kullanılıyo bilgisi olan var mı acaba
Lokumunannesii Denizin kullanmıyorsan iğne saatlerine çok önem vermelısin canım iğne 12 saat koruyor ama ilaç 3 gün
Denizin Nghnyvz0408 canım çoğu doktor 31 ci haftaya kadar kullamdırıyor ,benim doktorum 26 cı hafta gibi kesti
Lokumunannesii Nghnyvz0408 bazı doktorlar 32 34 veya 36 da kesiyor am gerçek şu ki iğneden daha fazla göreve sahip iğneden kat kat daha iyi sulandırıyor kanı erken bırakılması tehlıkelı oluyor
Nghnyvz0408 Denizin öyle mi teşekkür ederim ben de iğne hiç kullanmadım coraspirin ve ecorpin kullandım tedbir amaçlı olarak. Şimdi ne zaman bırakcam nasıl ilerleyecek onu düşünüyorum sağlıkla kavuşalım inşaallah hepimiz
Nry0682 Denizin ben aksamlrı 21:00 alarm kurdum hergün o saate yapıyodum fakat son iki haftadır akşamları fena uykum geliyo bu saat 22;30 23:00 e kayıyo sonucta aynı gün icinde yaptıktan sonra sorun olmaz.Saat gecti diye vurmamazlıkta yapmayın.
Hilalkorkmaz Denizin canım bende kullanıyorum önemli olan gün içinde vurulmak dedi ben akşamları vuruyorum aynı saattte degil
Denizin Hilalkorkmaz anladım canım tşk ederim fakat 24 saat arayla vurmak aynı saatte vurmak çok daha iyi
Nghnyvz0408 Lokumunannesii çok teşekkür ederim bende ecorpin kullanıyorum da şu an 30 haftadayım kontrolum 32.haftamda o yüzden sordum cevap için sağolun🌸