ozgurela114 Kızlar , çamur lekesi nasıl çıkar ? Kurumuş çamur :( unutmuşum hemen yıkamaya… oyle leke gibi duruyor
Deletedmom23234 ozgurela114 Vallahi ben ıslak bezle siliyorum makineye atılacak bir eşya ise birde makineye atıyorum hemen geçiyor. Çamur lekesi geçiyor ki hemen ☺️
Annecibebekler Önce çamur kuruduysa elbise fırçası ile fırçalayın, ardından lekenin üzerine bir miktar vanish pembe döküp makineye atın. Çamur çok rahat çıkıyor korkmanıza hiç gerek yok.
ozgurela114 Annecibebekler vanish doktum yarım saat beklettim oyle saldım canım bakalım şimdi nasıl olcak :(
ozgurela114 Annecibebekler ya çıkmamışş:((( şimdi yıne koydum vanish ıslak pantalona olur mu? Birde kaç derece de yıkayayım?
YmnGzd ozgurela114 ben lekerin üstüne pril damlatıp azcık çitileyip öle makineye atarım genelde 40 derecede yıkarım cıkar. Birde öyle deneseniz belki işe yarar
Annecibebekler ozgurela114 olur olmasına da bilemedim ki, çıkmış olması lazımdı, normal 30 derece her zaman yıkadığınız gibi yıkasanız yeterdi aslında. YmnGzd arkadaşın dediğini deneyin bir de isterseniz