Tatlikizim28 Sizce bir zararı var mıdır? Az önce sufle yedim de, yumurtası iyi pişmiştir değil mi? 29 haftalık hamileyim bu arada. 🙆🏼♀️
Burcuscl Tatlikizim28 ben de iki kez yedim hamileliğimde bişey olmaz diye düşünüyorum çünkü fırında 8 dk falan kalıyor en az o zamana yumurta pişer diye düşünüyorum Ya ocakta bile omlet yaparken 5 dk da pişiyor 😅🙈
Symazturk Tatlikizim28 sufleyi evde kendim yapıyorum ben canım isteyince ben de 29. Haftadayım . Dışarda hiç yemedim ama hamileyken evde birkaç kez yaptım sıkıntı olacağını sanmıyorum afiyet olsun 😍
BusraUras Tatlikizim28 ben yedim hamileliğimde 3 4 defa çok şükür birşey olmadı. Abartılmadığı sürece hiçbir yiyeceğin zarar vereceğini düşünmüyorum ben. Direk düşüğe neden olanlar hariç.
baby_mama Ay ben yedim hiç aklıma içindekiler gelmedi 🤷🏼♀️😄 bi kereden bir şey olmaz bence, yoksa işin içinden çıkamayız 9 ay 😄
nevamm1 Tatlikizim28 kız ne olcak 😃yumurta hemen pişiyor tavada bile 3 dakkada piser e suflede sonuçta bı islem görüyor yani fırında en az bı 10 dakka kalıyor bence olmaz bise takma kafana