Mrveeski Meu-19 inşallah öyle olur şuan ilacı çıkardılar kendi sancımla bekliyorum. Nst kontrol yapılıyor. Bakalım nasıl ilerleyecek sabah oldu
Ozlemiss Bende takipteyim. İnşallah olur aynı durum benimde ne açılma ne kanala girme hiç gelişme yok. Perşembe aynı durumda ben olacağım. İnşallah hayırlısıyla kucağınıza alın.
Mrveeski Ozlemiss yani kendi sancın gelmiyorsa en iyisi suni sancıyla başlatmak. Bak 40+0 da yatış yapalım dediler 40+1 de yatışım yapıldı. 40+2 olduk
Minikannesi5506 Mrveeski bende 40+5 im isteğe bağlı bana da verirler mi ki suni daha fazla beklemek istemiyorum devlete mi gidiyorsun hayırlı kolay doğumun olsun insallah canım
Mrveeski Minikannesi5506 araştırma hastanesine gidiyorum ben. Burada 40 haftan dolunca suniyi önerebiliyorlar
Mrveeski Meu-19 doğum yapmadım iki gündür suni sancı çekiyorum. Açılma 2 buçuk anca oldu ilerleme olmadığı için sezeryana alınıcam.
Suu123 Mombeto hayırlı uğurlu olsun 🤗 ilk dogumunuz mu? Suni sancidan korkuyoruz duyunca ama sizin ne güzel geçmiş maşallah 😍 kaç kilo doğdu
Mombeto Suu123 3500 doğdu canım. Çok şükür Benim güzel geçmişti herkesin farklı ama tabi denemekte fayda var
Meu-19 Mrveeski ayyyy uzuldum cnm ama hadi hayirlisi olsun ikiniz icin nw deyim rabbim kolaylik versin
Mrveeski Kızlar iki gündür suni sancı çeken biri olarak söylüyorum. Sancınız yoksa gününüz geçtiyse 41e kadar bekleyin sezeryan olun. Gerçekten hala sancı çekerek sezeryana alınıcam.
Mrveeski Meu-19 teşekkür ederim canım hepimize inşallah. Ben artık aldım kucağıma bütün yorgunluğuma rağmen mutluyum darısı başınıza