Yasemin_in68 Kızlar sizce hangisi yoksa ilk gebelikle ya da sonraki gebeliklerle doğum gününün alakası var mıdır ?? 38+4 oldukta bi belirti yok daha 😂erkek bebeğim bu arada
Symazturk Yasemin_in68 erkek geç gelir derler ama bilimsel açıklaması yok sanırım kocakarı deneyimleri olsa gerek 🙂
Semakacan Yasemin_in68 kuzenimin erkek 37de doğdu benim kız 38 de valla canı ne zaman isterse o zaman doğar bebiş 😂
Burcu4135 Yasemin_in68 erkek derler aöa gecen forumda birini gördüm kızı olacakmıs 40.hafta da hala bekliyordu.
surelitta52 Yasemin_in68 Böyle şeylere inanmayın. Eşim ve yeğeni erken doğmuşlar, abim geç. Ben 37 haftalık doğmuşum, kızım tam 41 haftalık. Bebiş ne zaman gelmek isterse o zaman gelir yani. ☺️
Cansu_okan Aslında doğru 20 haftalıktan itibaren erken doğumum var şuan 32+5 haftadayım hala Var erken doğum açılmam yok sancılarım var bu zamana kadr gelmediyse dahada gelmez bnce 😂
Ozgepoyrazaden Ben 41 haftalık doğmuşum , oğlum 38 de doğdu . Şimdi kızıma hamileyim 35 e geldik bakalım bu ne zaman doğacak 😁
MomHero2 Yasemin_in68 annem bizim için erken gelirdiniz ordan bilirdim kız bebek olduğunuzu demişti erkek bebeklerine göre ama ben 41. Hafta da kızımı doğurdum 🤷🏼♀️