melisa_serkan 29-5 haftaligim ama rahat yatamiyorum saga veya sola yattigimda bebegimdenoraya baski yapiyor sırt üstü de sürekli hareket ediyor yaramaz kizim annesini yatırmıyor 😔
Damladuaa melisa_serkan bende yatamıyorum sadece yüz üstü uyuyorumm başka türlü imkanı yok uyuyamıyorum 😴😁😍
0114 melisa_serkan bende 29 2 gece oldu yatamiyorum dediginiz gibi ne tarafa donsem bi baski zaten bebegimin tekmelerini hissettigimden beri gece gunduz durmadan tekme atiyot baskı olmazsada tekmeden uyuyamiyorum😑😑😑
Damladuaa melisa_serkan hiçbi sıkıntım olmadı bu zamana kadar çok rahat yatıyorum sabahta beni tekmeleriyle uyandırıyo 😁😁😍🙏
melisa_serkan 0114 ayni tekmeleri sertleşti artik yatırmiyor uykusuz günlere erkenden alişin dio galiba
NurKaradmn Canım ben 20. Haftadan beri yatamıyorum o zamanlar hormonlar yüzünden uykuya dalamazdım tam o geçti tekmeleri güçlendi gece uyumayıp uyutmuyordu şimdi 32 olduk sağ sol wc karnım çok büyüdüğü için rahat dönemiyorumda yastık falanda işe yaramıyor tekmeleri ayrı bir olay zaten 😍😍 kızım sağlıklı olsunda sağlıkla gelsin hayırlısıyla ben uykusuz kalmaya razıyım 🙏☺