wills Nisssss cok duydum onu da siraya koydum 😄 burada çok fazla kullanan olmuş 😯 insallah gerek kalmaz da canim 😌🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Bfduam Nisssss banada yüzde beş dedi doğal kalmam. kaç sene önce 1.20 idi değer, onun üstünden kaç yıl sonra doğal gebe kaldınız? Kaç folikül vardı altran muayenede. Çok sevindim sizin adınıza, Rabbim bekletmemiş daha fazla.
Nisssss Bfduam Bfduam muaynede 6-7 folikül gözüküyordu.ama ben bi ara incir kürü yaptım o ay 15 folikül görünmüştü.yani onlara takılma kürle filan artıyor onlar.1 tane kaliteli olsa bile yeter.üstelik benim yumurtalıklarım rahmin arkasında birbirine yapışıkmış.eşinizde bir problem yoksa geçte olsa yüksek ihtimal oluyor.ben tecrübelerimden onu gördüm.ama beklemem diyorsanız tüp bebeğe gidin derim çünkü abartılacak bir durum yok 10 günlük bir tedavi sonuçta kısa.
minikbirisi Bfduam bende kullandım o vitaminden , aşılamaya başlamıştık masajı adetin 2.gunu başladım aşılama olana kadar devam ettim. Amh 4.8 falandı FSH da 4 kusurdu ama eşimin de çok üstüne düştüm sigara sağlıklı beslenme hareket etmesine özen gösterdik eşinizin de çok önemli değerleri vs çok teşekkür ederim Allah kimsenin emeklerini boşa çıkartmasın inşallah
Bfduam Nisssss benimde 2 folikül gördü Dr. Kaliteli tek yumurta olsa dediğin gibi yeter, Rabbim nasip eder inş. Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum inş faydası 1.20 amh sende kaç sene önce idi, sonra doğal yolla kaldın?
Nisssss Bfduam 2 sene önce filan 1.20 ydi.ama Doktorum amh ın hiç bi önemi olmadığını ultrasonda kaç yumurta göründüğünün önemli olduğunu söylemişti.canım birde ben çok uzun zamandır Akdeniz tipi beslendim.yani et tavuk hiç yemedim sürekli yeşillik yedim.beslenmenin önemimi söylemişlerdi ama hiç ciddiye almamıştım.onunda faydası olmuş olabilir.
minikbirisi Bfduam düzenli adet oluyorsanız pko görünümü olmuyorsaniz pko sendromu yaşıyorsunuz muayenede de anlaşılır zaten