Busy123 Doğum yapalı 1 hafta oldu ama hala çok fazla ağrılarım var karnım sanki 3 aylık hamileymişim gibi ne zaman korse kullanmaya başlamalıyım ??
zehranurr Busy123 doktorunuzla görüşün isterseniz bende sezaryen olacağım bu konu kafama takılıyor burada da çok okudum ama kimisi hemen kullanmaya başlamış kimisi belli bir zaman geçtikten sonra kullanmış. Doğumdan sonra doktoruma sorucam ne derse öyle yapmayı düşünüyorum.
Mel05 Busy123 dun sozial medyada bir ebe bu konuda aciklama yapti. Serseryanda en az 6 hafda beklenmesi gerektini. Ve korsenin aslinda pek faydasi olmadini hata zarari bile olabilceni soyledi. Yapisma oluyormus. Bende almayi dusumuyordum simdi kararsiz kaldim
biyologelif Sezeryan sonrası yaranın iyileşmesinden sonra takılabilir bana göre 1-2 ay sonra çünkü dış yara iyileşse bile için iyileşmesi zaman alıyor baya sızlama hissediyorsun
Surprizbebegim Selam güzeller Bizim Burda Azerbaycanda sezeryan sonrası ilk gün korse tavsiye ediyor doktorlar hatta sezeryana gidenler hastane cantasinda korsede götürüyor😊Korseyle daha rahat haraket etdigini söylüyorlar ağrınıda azaltıyormuş
Melekannesi46 Surprizbebegim aynen bende öyşe düşünüyorum iki sezeryan oldum hastahaneden gelince bağladım karnımı sağa sola yatarken kanım sarkıyordu ve düşüşlerin çok ağrıyordu bağlayınca çok rahat ettim üçüncü sezeyanımı olucam bunda da yine hastaneden çıkınca bağlıcam