[silindi] Masal53 meyvem evde bitecek diye korkuyom asiri duskunum sabah oglen aksam yerim 2 .ci gebelegim ikisindede meyve yedim doymadim ama gebelikten once agzima surmuyodum
Pelinbyrktrlr Masal53 Evet bitiyorum yani böyle yorumlara maydonoz yeme düşük yaparsın falan… Sanki kendimi maydonoz suyuyla salamura edicem. İnsana vücudu o kadar basit bir mekanizma değil yani😃
Masal53 Pelinbyrktrlr 😁😁 ay ay şimdikiler nerden buluyo böyle lafı bilmem hayır bilmişliğin varsa kendin uzak dur bizim tadımızı niye kaçırıyon dimi 😁😁
Mom726272 Masal53 ah bide can eriği olacak şimdi 😅😅😅karpuz ve can eriğine hayır diyemem doğal olunca insan paketli yediği şey kadar takmıyo karpuz yiyince de şiştim desemde gene yiyesim geliyo 😅
Pelinbyrktrlr Masal53 Evet ya hayır bir de kanın sulanabilir tamam ama sana düşük yaptıracak kadar sulanması kirazla mümkün değil. Öyle olsa ben 8 aydır kevgire dönmezdim kiraz yerdim yani😅
Beril55 Masal53 ayyy bende aynıyım canım bıraksalar sadece meyveyle yasarim 😂😂bekarkende öyleydim sabah kahvaltı yapmaz elma yerdim bir sürü hamilelikte de aynıyım kiraz karpuz şeftali özellikle😋düşün az önce lavaboya diye kalktım dönüşte mutfağa uğramadan edemedim😂
Denizderya1937 annesinin_beybisi ama nasıl yemem bir kış boyu kirazın çıkmasını bekledim inanılmaz Aşerdim şimdide bi ondan vazgeçemiyorum bütün gün tek onu yiyebilirim her halde 🙊🍒🍒😍😂😂😂
Didem_678 Masal53 ilk ayları bende öyleydim ,farklı farklı canım meyve çekerdi,özellikle Çilek yemiştim ,şimdide Karpuz içim yanıyor sanki o serinletiyor birazz 😃
Masal53 Didem_678 😁😁😁 bu kadar kişi yiyo bişey olmuyo bazıları geliyo yok erken doğum… yok su fazlalaştırır… yok düşük yaptırır 😁😁😁 çok biliyolar gerçekten kaç kişi yiyoruz hiç kimsede bi sıkıntı yok maşallah
Didem_678 Masal53 Ya bacım n bakıyon ya ,üçüncü gebeligim benim ,bir şey olmaz ,vaktinden önce gelecekse gelir zaten Meyveden n olcak nazlarını çeken var onların canım ondan o😉