Masal53 Kızlarrr meyveye çok düşkün olan varmı yoksa ben mi anormalim meyvesiz duramıyorum biraz önce 2 tabak dolusu kiraz yedim 😁😁😁😁
balbocegim27 Masal53 bende aşırı derece de karpuz yemek istiyorum günde büyük bi kase yiyorum mutlaka muz yiyorum ve ekşi elma başka şeylere o kadar düşkünlüğüm yok ama 3 ünden vazgecemiyorum
Seda_nrr Masal53 bende öyleyim ama kirazı çok yiyince nefes alamıyorum 😂😂 ilk yediğimde utanmasam hastaneye götürün beni diyecektim uyuyamamıştım sabaha kadar 😂😂
Masal53 Asyaayaz1 kız öyle lezzetliydi ki ben 2.kez yemesem kendimi yerdim öyle bi hırs yaptım yemek için 😁
Hiranurecrin midekoruyucu Kız senin bu profilin ve kullanıcı adın beni benden alıyor 😂😂ne zaman görsem gülerim 😂😂jslnswljskd
Momkra Masal53 canım doğumun yakında çok yemeni önermem kanı sulandırdigi için doğuma yakın doktorlar da önermiyor
Aysel0707 Masal53 aynı fıkırdeyız kocam dıyor ıykı meyve tüketiyorsun yoksa bebegımzde senın gıbı bucucuk kalır😂😂😂😂
elaveipek Masal53 kirazı abartmayın kanı sıvılaştırıyomuş Allah göstermesin erken doğum düşük tehlikesi yaratabiliyomuş bende duyunca hayal kırıklığına uğradım
annesinin_beybisi Masal53 meyve fazla yemeyin suyu artıyormus ve sekerinizi de artırır her ne kadar saglikli diye düşünsek de herseyin fazlası zarar diyetisyene gidiyorum mesela kiraz 10 tane yiyeceksin diyor🤣
Denizderya1937 annesinin_beybisi ama nasıl yemem bir kış boyu kirazın çıkmasını bekledim inanılmaz Aşerdim şimdide bi ondan vazgeçemiyorum bütün gün tek onu yiyebilirim her halde 🙊🍒🍒😍😂😂😂
Elifemirhan annesinin_beybisi 10 tane kiraz mı şaka gibi ben tabağımı hazırlarken bile 10 dan fazla yiyorum 🤣🤣🤣
mervebolatkirac Masal53 bu ben😂 şu an önümde 6 çeşit meyve var uzandığım yerden ağzıma atıp atıp yiyorum meyve yemekten karnımın acıkmasına fırsat kalmıyor 😂
Gulsah60 mervebolatkirac yaa ben bir ayda 6 kilo almışım bu yüzden😂😂 doktorum kızdı yememeye çabalıyorum ama çok zor🤦🏻♀️
Aysee21 Masal53 seni çok iyi anlıyorum 😂😂 yenidünya karpuz ve kiraz delisiyim 1.5 kilo yenidünya bana yetmiyor bile