Omerhatice Yildirimasli55 ben oğlumda norml doğum yaptım öyle bir durum yaşamadım nasipse ikinci dogumum olucak bundan sonra olurmu onuda yaşayıp göreceğiz inşallah ☺
masalsmomm Yildirimasli55 5.5 yasında kızım var normal dogum yapmıstım dogumdan sonra eski haline döndü hatta daha dar diyebilirim 🙈 suan 38 haftalık hamileyim bakalım bundan sonra ne olacak
Byby99 Yildirimasli55 eskihaline dönüyor vajina. Hatta eskisinden de daha dar oluyor doğumdan sonra ki ilk ilişki de anlarsınız zaten. Benim canım çok yanmıştı. Dikiş olduğu için bol kalması imkansız zaten
Yildirimasli55 Omerhatice inşallah olmaz. Bende 4 aylığım normal doğum istiyorum nasipse ama böyle bişe duydum biraz tedirgin oldum açıkçası 😊
Bahar27 anakonda öyle bişey yok boşuna tedirgin olmayın egzersiz düzenli yürüyüş yaptıkça vücut sıklaşır zaten özel bölge bile
BelisinAnnesi Daha da darlaştı benim 3 yıl önce kızımı normal doğurdum . 33+2 yim inşallah yine normal olacak
Cns34 Arkadaşlar o darlık dediğiniz ilk ilişkide acı çektim dediğiniz vajina kuruluğundan olabilir mi ? Çünkü normal doğum vajina kuruluğuna sebep oluyormuş. Yani siz kendi hissettiğinize göre mi diyorsunuz bunu yoksa eşinize sordunuz mu ??