MeryeMelis 38+1 olduk bugun kontrolümüz vardı nst de sancı çıkmadı bebek normal doğum pozisyonda bir sıkıntımız yok şükür ama artık çok ağırlaştım ve ayaklarım özellikle çok şiş birden doğum olabilirmi yoksa önc3den sancı vs.. Olması mı gerekir.
Omerhatice MeryeMelis bizde normlde bugün 37+0iz ama bugün sabah gittim 38+2 ile uyumlu dedi kilosu falan .. 2 cm acilmam varmis cumaya kadar kendin gelebilirsin ama gelmezsen cuma günü gel yanıma eğer aciklik 3 cm olduysa suni veririz dedi.. bakalik nolucak bu 2. Dogumum olucak nasipse 🤲🙏
Esra_80 MeryeMelis bende çarşamba giricem 38 haftaya Ama bende 35 haftada çıktı nst sancı ama bende hissetmiyorum yarın gidicem bakalım nst de çıkar kesin 😃yatış veriyorlar her seferinde ben bir kere yattım ama bundan sonra yatmam yani suyum sancım gelene. Kadar
MeryeMelis Omerhatice ay hadi hayırlısı açıklık için çatı muaynesi mi yapıldı doktorum yapalım falan demedi bilmiyorum o yüzden açılmam var mı yok mu
Omerhatice MeryeMelis evet cati muayenesi yapıldı.. Bu 2.gebeligim olduğu için yapmıyoruz bakmak için eğer sen ağrım sancim var dersen o zaman bakıyoruz demişti bende bugün soyledim oyle yaptı 🤗
Omerhatice MeryeMelis su an 3.200 kg canm 38 le uyumluydu iste haftada 100 150 gram alsa 40 a kadar 3.500 3.600 oluyor ideal dedi 🙏☺
MeryeMelis Minikannesi5506 maşallah 😂hayırlıca doğsun inşallah insan sabırsızlanıyor doğsun bi an önce die
HakunaMatata MeryeMelis bende ödem olmadı. Her gün yürüyüş yapmaya çalışıyorum. Bol su içiyorum. Ama karnım aşırı büyüdü artık. Yani çılgınca büyüdü 😃 Göbeğimle bardak falan deviriyorum. Altta da çatlaklar başladı. O yüzden de artık doğurmak istiyorum.
HakunaMatata MeryeMelis bir de ek olarak ayak şişliği vs için yoga, pilates hareketleri yapabilirsiniz. İnternette hamilelere uygun hareketler var. Belki biraz rahatlamanıza yardımcı olur 🌸
MeryeMelis Babyhappy58 özellikke sağ ayağım patkıycak terliğe geçiş yaptık ayakkabı giymek mümkğn değil artık yürüyüşte falan
Omerhatice MeryeMelis anlayamadim yani sizin bebeğiniz mi 3.180 çıktı ? O zamanda sizinde 38 ile uyumlu Benimde iste normlde 37 ama 38 ile uyumlu dedi ☺
MeryeMelis Omerhatice evet benimki zaten 38 haftalık sizinki de 38 le uyumlu demekki 1 hafta önden gidiyor 2 haftaya kadar önden veye geriden gelmesi normalmiş zaten
celikbebeklerr MeryeMelis ben de 38+1im. Carsamba kontrolum var. Gecen carsamba ne sanci ne aciklik yoktu. Yine hala ayni bence.. dogurmak istiyorum artik sağlıkla ve ne zaman gelecek nasil olacak merak ediyorum
bankaci26 MeryeMelis bizde 38 olduk ama 2 hafta önde gidiyor kilosu da 37 de 3600 dü bugun nst yaptı doktor sancı çıkmadı ultrasonla da bakmadı 39 da gel dedi ama benimde ayaklarım davıl hibi ne yapsam fayda etmiyor 😀 inşallah bu hafta kendiliğinden gelir kızımda 39 u beklmez yoksa büyük ihtimal kilodan dolayı zaten sezeeyan olucaz
MeryeMelis bankaci26 maşallah yanılma payı var diyorlar ultrason da kilo ama yşne de riske atmamak gerekir benimde ayaklarım çok şiş özellikle sağ ayağım
Sedagmlksz MeryeMelis ben de 37+5 teyim aynı sizin durumdayım hiç açılmam yokmuş nstde de ağrı sancı hiçbişey çıkmadı acaba 40 ı bulur mu bilmiyom valla beklemekteyiz 😄