ardengunes Kızlar şu 3 4 gündür iç camasirimda bi nemlilik fark ettim bu sabah 5 te peçete koydum 8 de baktım 2 3 damla islaklik vardı şeffaf gibi şimdi yine bakayım dedim kuruyunca islaklik sarımsı renk olmuş şu sızıntısı mi nedir anlayamadım var mı acaba bi bilgisi olançok canım sıkıldı bu arada gebelik hafta 22
Ipek3427 ardengunes İdrar yolu enfeksiyonu canım o nerdeyse herkeste görülür su gibi geliyor bende yaşadım çok şükür sorun yok
Ozgecaann ardengunes enfeksiyondur cnm o benimde var antibiyotik alerjim olduğu için tek kullanımlık antiseptik veriyo iki keredir mutlaka doktoruna söyle ilerleyen zamanda erken doğuma sebep olabiliyormuş
damlaikan ardengunes mantar enfeksiyon yapıyor canım ilerleyen haftalarda daha çok oluyor bende senin gibi telaş yapıp acile gittim bebeğin suyu olsa bacaklarından aşağı dökülür dedi ama iç çamaşır ıslatıyor sadece ama sen gene de bi doktoru bekle
ardengunes Ipek3427 gerçekten mi ya çok korktum su diye alicam şimdi peki tedavi oluyo musun bununla ilgili normal bişey mi bu
umranozby Bende de oluyor canım 22 haftadayım şeffaf su gibi oluyor doktorum bakıyor suyun gayet iyi bir sorun yok diyor ama ben her seferinde tedirgin oluyorum 😳 eczanelerde bununla ilgili bir ped satılıyormuş ondan alacağım
Ozgecaann ardengunes her ihtimale karşı seni yönlendirir zaten turnusol kapıdı gibi bişey varmış onunla anlıyorlarmış
ardengunes Ipek3427 söyledim de daha görmedi msji mi cuma günü nasipse ayrıntılı ultrason um var orda belli olurmu ki ne olduğu
Ipek3427 ardengunes Yok canım o ayrı bunun için idrar testi ister senden ona göre verir ayrıntılı ultrason bebekle ilgili
ardengunes damlaikan Minanin_Annesi Bekliyorum doktorum henüz cevap vermedi burada falan okuyoruz hep sizintilari insan telaş yapıyo valla çok taktım dünden beri gerçekten ama bebeğim hareket ettikçe mutlu oluyorum hersey geciyo☺ allahım korusun meleklerimizi sağlıkla gelsinler inşallah 🙏