Nerminnur-1 Kızlar normalde zaten saçlarım çok fazla dökülüyor du hamilelikte daha da fazlalaştı gibi 🤦🏻♀️Kafamda saç kalmayacak bu gidişle önerilerinizi bekliyorum kuzular
zeratzelal Nerminnur-1 @mühendisinoglu instagramda bi sayfayı öneriyor sürekli hamilelikte doğum sonrasında falan kullanıyolar genelde memnuniyet mesajları var bayaa bi şuan öyle bi şikayetim yok ama olursa onu kullanmayı düşünüyorum
ekimannesi3 Nerminnur-1 beralife sarımsak şampuanı aldım kampanya vardı 4 adet 100 tl ilk defa kullandım bakalım çok dökülmem yok ama birqz daha doğal içerikli istediğimden aldım daha önce de bioblas sarımsak kullanıyordum saçım çok alıştığı için değişikliğe gittim 🙂
Gunes25 Nerminnur-1 sebamed in sac dokulmesine karsi olan sampuan var onu oneririm doktorunuza söylemekde fayda var ona gore ilac veriyorlar
Bhrmolo Nerminnur-1 Bende şimdiden araştırıyordum emzirme döneminde dökülüyor dedikleri için. Arkadaşım iki öneride bulundu sende Bi bak yorumlarına falan. Biri trendyol da OTACI marka Naturway sarımsaklı bitki özlü şampuan. Diğeri instagramda halallesofficial
alyagulce Bhrmolo emzirirken kullanılıyor nuymuş bunlar , gerçek kullanıcı yorumları olumlu muymuş , ben de önceden araştırıp hazırlıklı olmak istiyorum . Hatta vitamin de kullanmak istiyorum ımom un emzirenler için olanına devam ederim diye düşünüyorum .
BusraUras Nerminnur-1 kesinlikle market şampuanları saç kremi kullanmayın. Ben çok uzun yıllardır zigavus forte kırmızı kullanıyorum. Çok memnunum. Dökülmem yok neredeyse. Sadece banyodan çıktıktan sonra saçlarımı taradığımda biraz kırıklar tarağa geliyor o kadar.
Bhrmolo alyagulce Emzirenler için uygun mu diye sorarız tabi almadan önce henüz sadece isimleri öğrendim memnunmuş kullananlar