Busra3509 Tes inan en dogrusu panik atagi olana sezeryan ben aglayarak gittim. Gülerek cıktım hic korkma Sadecr suan dikislerim cok agrıor oda gececek elbet zamanla 😊
SevincGancali aselnannesi benim iki doğumum 38. Haftada oldu. Hatta şimdi 3. 39 a kadar beklicez dedi. Çocuğun yalnız çekisinin artması değil anne karnında kala bildiyi kadar kalması lazım tam gelişmesi için dedi doktor
AsilPrens Merhabalar gecen sene 4 Mayista sezeryan oldum, bebegimi kaybettigim icin cok zaman gecmeden sonra hamile kaldim. Simdi 1 temmuz da tekrar dogum var zorunlu sezeryan nasipse 🙏🏻 Herkesi Allh kurtarsin, cocuklarina saglicakla kavustursun insallah 💖
SevincGancali MerveKaya38 ben 1. sezeryan tam uyutulmuştum, 2. belden uyuşturulmuştum. Kesinlikle ikinci daha iyi derim. Hem uyanma problemi yok, hem de normal doğumdakı gibi bebeğin doğum anını görüyorsun. Çok güzel bir hiss. Ben ağlamıştım ikincide. Birincide 2 güne tam ayıldım. Çok zor ayıldım anesteziden. Beynim dumanlıydı sanki. Sorup sonra unutuyordum. Bebeğimi getirdiklerinde sabırsızlıkla beklediyim halde hiç bir şey hiss etmemiştim. Ama ikinci tam başkaydı. Kesinlikle spinal anestezi öneririm
Seyma4 aselnannesi çocuğun anne karnındaki gelişimi, özellikle ciğer gelişimine bakılır. Bunlar uygunsa en uygun sezeryan haftası 39.dur.ama bu hafta anneye ve bebeğe göre de değişiklik gösterir.
Sudehalil01 Ecelik 37.hafta 3 günlüğüm 12 gün sonra sezaryana gün verdi tam 38 haftalıkken alcak inşallah
raiko Veraninannesi doktorunla kvaliden yokken konuş. telefonda konuş… ona neymiş yahu. Allah sabır versin kardeş
Veraninannesi raiko gittiğim zaman doktorumla konuşurum muayene yaptığı zaman odada orda o yok zaten olmasa telefnla dediginiz gibi ararim. Mantıklı bi yalan bulsaydim doktoruma derdim bu sebepten dolayı normal.olmaz desin . AMIN. Allah razı olsun
Bus46 Bana 28, hafta söyledi doktorum ağustosun 12 gibi şuan 30+5 olduk bayramdan 20 gün sonraya denk geliyo 🤗