Deniz59 İlçeden ile geliyorum hastaneye vitaminlerim evde kaldı yağmur yağdığı için gidemedim malesef vitaminlerimide içemiycem sorun olur mu acaba 😢
Nzlozkn Deniz59 bende eşimin parasını almasını beklediğim için 4 gün içemedim bugün başladım bir şey olmaz diye umuyorum evde yediklerinize de dikkat ederseniz
Mihribancanbolat Deniz59 içemicek gibiysen onun yerine bol bol vitaminli şeyler tüketmelisin yoğurt meyve süt kefir et balık yumurta
1_minik Deniz59 decavit ve d vitaminini 2 günde bir içiyorum ben doktorum da öyle içebilirsin demişti..
ilayda-95 Deniz59 Ben bazen unutup bir iki gün içemiyorum iki gün sorun olmaz bence insanlık hali hatta bazen midem çok kötü oluyor içmiyorum yine canınızı sıkmayın hiç 🌸
zhlgs Benim doktorum bana demişti ki benim 2 çocuğum var ikisinde de içmedim. Bende de karaciğer değerleri yükseliyordu omegayi falan hiç kullanamadım. Folik kullandım sadece . Siz hangi vitaminleri unuttunuz
zhlgs Deniz59 ben omegayi hiç kullanamadım. Demiri de 2 gün de bir alıyorum. Korkmayın bence hiç sorun olmaz . Zaten köylerde yaşayan anneler bence hiç kullanamıyor bile hep paralı vitaminler 🤗
Aselgiz Decavit fiyatı uygun bir vitamin bu durumlarda ona devam edebilirsin ben şahsen öyle yapmıştım. İlk gebeliğimde sürekli decavit kullandım sorun yoktu
Sudemurat Deniz59 bi sorun olmaz canım benimde bazen 4 gün icmedigim oluyor. Maşallah bi sorunumuz yok
balbocegim27 Deniz59 bisey olmaz canım bazı gebeler hiç içmiyor eskiden hicbir vitamin kullanılmıyor muş tabiki şimdinin şartları daha iyi ama iki gün sorun olmaz vitaminli şeyler yiyerek telafi edersin
Esraytmv28 Deniz59 ben hiç kullanmıyorum genelde de doğal beslenmeye çalışıyorum zaten yoğurt vs çok tüketiyorum birşey olmaz Allah ın izniyle eskilerden ilaç mı varmış😄
BusraUras Deniz59 ben hergün içmiyorum. 36+3 deyiz çok şükür bebişimde bende iyiyiz. Gelişimide yerinde. Korkmayın. Annelerimiz bizi vitaminle mi doğurdu. Gönlünüzü ferah tutun.
SIL1 Deniz59 yok sorun olmaz zaten çocuk vitamini senden alıyo ki çocuk açısından hiç sorun yok ben bi gün alıp birgün almıyorum kendin için bunu alırsın