Mervetuana Ekim anneleri sonbaharın guzel dogacak melekleri neler yapiyor ikili sayilarada düştük cok şükür sizlerde durum nee
SafiyeAktas Mervetuana kizim masallah yerinde durmuyor 2 gun sonra ins. İkili sayılara dusecegiz Rabbim saglikla kucağimiza almayi nasip etsin 😊
Betus93 Mervetuana henuz 118 gun var. Biz 3 lerdeyiz😏saglikli sihhatli olsunda bu ara baska bise istemez oldum 🙁🙁erken dogumlari okudukca korku basar oldu icimi
Ayse1608 Mervetuana Ben sezeryan olursam 98 günüm kaldı😍şeker yüklemesini yaptırıyorum şimdi 24+4 üz kilomuz gayet iyi çok şükür 🙏
AyeglGzkaraKarabulut Yavaştan hazırlıklara başladık 94 günümüz kaldı hayırlısıyla bçter inşallah xaman hiç geçmiyor sanki
Nurce Mervetuana 24 haftayken gitmiştik gelişimi iyidi 🙏🏻 Kıyafet dışında da bebeğe hazırlık yapmadım henüz 😅 daha alınacak çokkk şey var 🤭
Nurce Bizim de ekim ortası Doğum daha çift rakamlara düşemedik🙈 burda erken doğumları okuyup korkuyorum inşallah zamanında gelir meleklerimiz kızlar Allah’ın izniyle 🙏🏻🤱🏻
Mervetuana Nurce tabiki demir ilaci cok onemli kullaniyorum birde ben takviye edici olarak balik yagi kullaniyorum
bd1 Mervetuana balık yağı kilo aldırdımı size banada verdi doktorum ama cevremdeki herkes kilo yapar dedi bi kere aldm bıraktım 😕
Mervetuana Bizde en son 21 haftalikken gittik haftaya gidecegiz bakalim nedir en son durumumuz cok şükür bizim alisverisimiz bitti
KezbanBekciBa Mervetuana benimde 7.5 aylikken sezeryan olacak Allah izin verirse saglik sorunlarim oldugu icin ekim ortasi dediler bakalim 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
KezbanBekciBa Mervetuana pulmoner hipertansiyon var her ay kontrol oluyorum bebek icin artik beni riske sokmamak icin erken alalim dediler
Ebrulii Bnm muhtemel doğum tarihim 15 ekim kızım olacak 25.haftadayiz cumartesi kontrolum var kaç grm oldu miniğim acaba😍😍😍
Mervetuana KezbanBekciBa oylemi rabbim sifa versin bu durumda küvezde kalma durumu var mi bebeginizin
Yasemintanbulut KezbanBekciBa ALLAH ŞİFA VERSİN annemde var nedeni bulundu mu acaba annemin kalbinin delik olması yapmış
KezbanBekciBa Nurce :) benim zaten kullandig demir hapi var ayrica balik yagi ilaci verdi :( yemek arasinda aliniyormus onu alinca midem bulaniyor yzdigim geri cikiyor