Kızlar inşallah hemen hamilelik haberini alırsınız o çubukta iki çizgiyi de görürsünüz . Bende sizdendim kimyasal gebelik sonrası herkes hemen hamile kalabilirsin demişti eşim askeri personel olduğundan dolayı sürekli evde olamıyor görevler çıkıyor vs. 6 birliktelik oldu yumurtlamaya denk getiremedik eşim göreve gitti o kadar heyecanlıyım ki hamileyim diye test yaptım sürekli ama negatifti sonraki ay reglimden sonra ki 2 gün birliktelik yaşadık yine yumurtlama dışıydı belki tutar diye ama ümitsizdim.eşim görevden geldi Adetimi 4 gün geçti ama beklemiyorum rüyamda gördüm doktor hamilesin dedi. Uyandım geri uyumaya çalıştım regl olacam psikolojikmen görüyorum falan dedim ama sağa dön sola dön uyuyamadım kalktım test yaptım koydum kenara işim vardı biraz hallettim geldim ne göreyim 2 çizgi mutlulukla değişik bi şekilde ağlayarak uyandırdım eşimide sürpriz yapamadım o heyecandan çok şükür 14 haftalık olduk kafanıza takmadığınız düşünmediğiniz bi an gelecek inanıyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşalalh 🥰🤲🤲🤣🤲