Aysedemir43 35 haftalığım midem sabahtan beri bulanıyor, afedersiniz ishal olmuşum ve belim ağrıyor bu durumu yaşayan tecrübeli anneler varmı neden oluyor anlatabilirler mi??
Mihribancanbolat Aysedemir43 geçende bendede oldu enfeksiyonlu isal çıktı ilaç yazmışlardı bana acile gitmiştim ben herşey normaldi ama nst bağladılar muz yee kabız yapacak şeyler tüket
Mom789 Son haftalarda bulanti ishal agri bebek kanalda habercisi demisti doktor bana bi doktoruna bildir sen erken çünkü
Aysedemir43 Mom789 benim oğlum 5 hafta önden gidiyor her an doğum olabilir demişti karnımda şuan aşırı derece de kasılıyor korkuyorum biraz daha dinlenicem geçmezse acile gidicem
Mom789 Aysedemir43 hey maşallah 5hafta nasil onde ay şekeriniz falan mi var gebelik sekeri nasil başardın bunu cocugu one hopalatmayi 🙊😅
Aysedemir43 Mom789 valla 2 kez bakıldı gebelik şekerine çıkmadı doktor genetik diyor regl tarihimi falan da geriye aldı özellikle yediğim hiçbişeyde yok aslında. Erken gelmek istiyor demekki oğluşum bilemedim.