HilalYlmz Hrygkcshn benimki azaldı ağdaya 20 günde1 giden ben nerdeyse 1aydan fazla olacak yok gibi birşey çıkmıyor çıkanda seyrek ve çok ince 😂😂 ya ağdadan yada oğluşum sağolsun😂😂😂
Burcuscl Hrygkcshn göbeğimde aşırı kıllanma oldu bir de lazere gitmiştim tüm vücut kaç senedir tüy çıkmıyordu hamilelikte biraz biraz çıktı özel bölgede özellikle ince ama çıkıyor 🥲
Sultann1603 ZumrutHanim benimde iyce kararıp uzamaya başladılar ya eşim kendi göbeğini açıp dalga geciyo aynı olduk diye😅😅
Sultann1603 ZumrutHanim hormonlardan heralde bu zamana kadr hic uzamazdi byle 😃 doğumdan snra tüy sarartici flan kullanirz olmazsa 😃
yetbet Göbeğime Sürekli bitkisel yağlar kullandığım için göbekte tüylenme arttı. Bacaklarda baya baya azaldı. Diğer bölgeler her zamanki gibi.
nurdane3504 Hrygkcshn benimkiler azalmaya başladı ne olur ne olmaz diye genital bölgeyi sürekli de almaya çalışıyorum ama incelmiş ve azalmış ağda yapıyorum sürekli son yaptığımda zorlandim biraz 9 aylık oldum ama yapıcak bişey yok artık 🤷🏻♀️