Miss Aysegularas ben de 12.haftada yaptıracam doktorum illaki istedi çok korkuyorum o gün gelince ne çıkcak diye inşallah iyi çıkar ya😕
Aysegularas Miss icini ferah tut temiz cikar ama illaki neden yap die zorluyo istege bagli bisi o test
KezbanBekciBa Kubdenya genelde doktor olcuyor ense boyunu benmi yanlis biliyorum benim olctu normal dedi ama istersen yaptir dedi bende aklimda kalmasin diye yaptirdim kan aldiriyo sadece
KezbanBekciBa Aysegularas benim ultrasondan ense boyunu olctu birde emin olmak icin kan aldir dedi aldirdim Turkiyede ayni mi?? Acaba
KezbanBekciBa Aysegularas benim ilk ultrasonda yani 12 haftalikken olctu simdi 19a girdik gecen hafta bir ultrasona daha gectim bu sefer her seyi olctu normal dedi cok sukur
Aysegularas KezbanBekciBa ben 13 de gittim ama ense kalinligini olcmedi zeka testi istedi yapmadim biay sonra kontrole cagircak
suhedas2 Aysegularas bende 12 haftalıkken yaptırdım Allaha şükür bi sıkıntı çıkmadı. Ben devlette yaptırdım ücretsiz yapıyolar. Ense kalınlığına baktı doktor ve 1 tüp kan aldılar o kadar 1 hafta içinde de sonuç çıkıyor.