Zeta20 Merhaba güzel anneler doğum yapacaginz hastanenin ücretleri hakkında bilginiz var mı? Ben özel gaziosmanpaşa Yeni yüzyıl Hastanesi’ne gidiyorum. Normal doğum için 7000 sezeryan 7500 TL fiyat verdiler. Bana çok fazla geldi. Sizde durumlar nasıl?
Taze_gebe Zeta20 ermenide bana normal 6,5 seseryan 8-9 türüne göre değişiyor dediler. Şimdi muayene zamlandı doğum da zamlanmıştır diye korkuyorum sormaya😂 yarın 37 daha doktor değiştiremem en kötü hastaneden çıkarken böbreği bırakırım😁
Kiki-riki Zeta20 medigold Sultan Hastanesi 1600 normal 2000 sezeryan mesai dışı da doktorum 750₺ alıyor. O nasıl fiyatlar öyle yaa aşırı fazla geldi bana gereksiz gibi.
muhayyileee Küçükköy başarı hastanesine gidiyorum bende. Normal 3.200 sezeryen 4.200 TL. Epidural veya spinal anestezide de +700 istiyorlar
Kayaecrin muhayyileee bende basari hastanesinde selime hanıma gidiyorum 2 ay önce sordum normal 2800 sezeryan 3200 demişlerdi zam gelmiş herhalde siz ne zaman sordunuz acaba
Havva5853 muhayyileee merhaba. Doktorunuzdan memnun musunuz? Orayı çok övdüler bana oraya geçmeyi düşünüyorum.
muhayyileee Kbra1234 Selime hanıma gidiyorum gebelik takibi boyunca memnun kaldım çok anlayışlı detaylı bakan biri kendisi 🌸 Dogumuma da az kaldı umarım doğumdan da memnun kalırım
Zeta20 MiniMiniKus benim özel sigortam yok sadece SGK calisan olarak sigortam var ki o da karşılamıyor dediler şuan 33+4 günlüğüm hastane de değiştirmem bu haftadan sonra ama fiyat çok pahalı geldi bana
Adilekorkmaz Kiki-riki bende sultangazide oturuyorum acaba devamli kontrole gelen hastalar icinmi bu fiyat
muhayyileee Kbra1234 bu Perşembe çatı muayenesi yapacağım gel dedi Selime hanım. O zamn belli olacak artık. İlk gebeliğim doğruyu söylemek gerekirse normal doğum korkum çok var o yüzden içimden sezeryen geçiyor. Bakalım ne diyecek doktor
Taze_gebe Kbra1234 normal yedi olmuş bacım evet☹️ Mesai dışı doğum cezası da 750🤪🤪🤪 allahtan çatıda normale uygun çıktı beklicez🤣
Bernie Fasulyemom aa guncelmi ucuzmus, ben sanki 8500 fln duydum super 😄 yuksek rakamlar dymaktan buna sevinir oldum
Nurayed Zeta20 doğum sigortası yaptırdım muayeneler doğum vs vs dahil Gaziosmanpaşa Medicalpark hastanesinde 9200tl tek doğum için 6bin TL fiyat vermişlerdi normalde 1gece sezaryen da 2gece konaklama dahil refakatçi ücretleri de dahil fiyat
Omerhatice Zeta20 bağcılar medicine hospitalde norml 3.400 zorunlu sezeryan 4.000 isteğe bağlı sezeryan 5.000 tl
Fasulyemom Bernie Prof ler daha yüksek. Ben Günay hanıma gidiyorum tavsiye ederim çok açıklayıcı ben sormadan anlatıyor her muayenede özellikle bebeğimin yüzünün gözüktüğü fotolar yakalamaya çalışıyor😅normal Doğumu destekliyor
Gokceninannesii Zeta20 emin misin canım ben en son normal doğum 6 bin zorunlu sezaryen 6 buçuk isteğe bağlı sezaryen de 7 bin diye biliyordum bende oraya gidiyorum Burak Özkösenin takipli gebesiyim
Zeta20 Gokceninannesii ben dr Behiye pınar Goksedef e gidiyorum doktorum prof öğretim görevlisi o yüzden fiyat farkı olabilir Burak hocayla
Kbra1234 muhayyileee walla kuzum bende hepsi sezeryan yanlısı diye duydum açıkçası ama normal doğum kadar sezeryanda zor
Bernie Fasulyemom hee tmm doktor farkindan ameliyat farki cikiyor anladim😄 saolun,sezeryanciyim ama beni dışlarmi acaba 🤭